Pariuri Sportive Bosnia vs Slovacia – 06.09.2013

Bilet realizat de bonus in 4 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Bosnia vs Slovacia (06.09.2013) – ora 21:15
Introducere
Bosnia, singura selectionata neinvinsa din Grupa G, va primi vizita Slovaciei vineri seara de la ora 21:15 in cadrul celei de-a saptea etape din calificarile la Cupa Mondiala 2014.
Ultima partida directa a avut loc in 2010, atunci cand Bosnia s-a impus intr-un amical disputat in deplasare, scor 2-3.
Bosnia
Slovacia
Dzeko si compania au dominat aceasta grupa de la un cap la altul pana acum, ce-i drept avand noroc de adversari modesti, iar pentru locul 1 luptandu-se cu Slovacia si Grecia. Dupa sase partide Bosnia si-a trecut in cont 16 puncte si un golaverage fabulos de 23-3, fiind una dintre cele mai puternice formatii din aceasta campanie de calificare, in special pe partea ofensiva. Cota oferita de bet365 pentru 1 solist in acest joc este de 1.57.
Slovacia pe de alta parte are jucatori valorosi in lot, insa lupta cu sanse destul de mici la locul 2 ocupa de Grecia. Cu noua puncte si un golaverage de 7-5 Skrtel, Hamsik si compania sunt la patru puncte in spatele grecilor cu patru meciuri ramase de disputat.
Cinci partide au disputat slovacii in acest an, bilantul lasand de dorit, cu patru remize si o infrangere in fata Belgiei, scor 2-1 in deplasare.
Pariuri Bosnia vs Slovacia
Pronostic pariuri sportive: 1 solist @ 1.57
  • In mod normal si la cum au stat lucrurile pana acum Bosnia nu se poate incurca la acest meci, mai ales ca un pas gresit ar putea sa o coste destul de mult, deoarece Grecia se afla la numai trei puncte in spatele ei.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!