Fotbal – Seattle – Chivas – 05 Septembrie 2013

Bilet realizat de bonus in 4 September, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Seattle Sounders marseaza catre playoff-ul din MLS dupa cele trei victorii obtinute in ultimele patru etape din campionatul nord-american de fotbal. Sau de soccer, daca doriti. Transferul lui Clint Dempsey pare sa isi fi pus amprenta decisiv asupra performantelor obtinute de Seattle.

Impotriva lui Chivas, insa, gruparea antrenata de catre Sigi Schmid nu poate conta pe insusi Clint Dempsey, Eddie Johnson si Brad Evans.

Pe de alta parte, Chivas USA si-a petrecut cea mai mare parte a sezonului in subsolul clasamentului Conferintei de Vest; in ultima perioada, Chivas a miscat in MLS, dupa victoria surprinzatoare in compania lui New York Red Bulls si remiza obtinuta cu Vancouver. Cu toate acestea, deplasarea la Seattle se poate dovedi, finalmente, o palarie mult prea mare pentru Chivas USA.

Echipa probabila a lui Seattle Sounders (sistem de joc 4-5-1): Gspurning – Gonzalez, Traore, Scott, Yedlin – Neagle, Alonso, Carrasco, Joseph, Rosales – Martins.

Lipsesc, deci, Steve Zakuani (accidentat), Djimi Traore, Obafemi Martins (ambii incerti), Eddie Johnson, Clint Dempsey si Brad Evans, convocati la echipa nationala.

La oaspeti, Carlos Bocanegra are in continuare probleme fizice si nu va putea incepe titular pe CenturyLink Field. Oswaldo Minda si Daniel Antunez sunt accidentati.

Echipa probabila a lui Chivas USA (sistem de joc similar, 4-5-1): Kennedy – Delgado, Bocanegra (posibil sa fie inlocuit), Luna, Soto – Avila, Alvarez, Borja, Mejia, Fuente – Morales.

Tinand cont de situatia din clasament, dar si de valoarea net superioara a lui Seattle, nu e de mirare de ce casa de pariuri online Unibet ne ofera doar 1.40 in schimbul unui succes previzibil al gazdelor.

Conform statisticilor oferite de catre aceeasi casa de pariuri online, ultimele trei aparitii ale lui Chivas in MLS s-au incheiat cu multe goluri pe tabela de marcaj. Cel putin trei, pronostic in dreptul caruia gasim o cota de 1.80!

Acestea fiind spuse, mizam pe o victoria la limita a lui Seattle, in scor corect 2-1, in cota 9.00 la Sportingbet.