Fotbal – Freiburg – Sevilla – 12 Decembrie 2013

Bilet realizat de bonus in 12 December, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Analiza meciului pentru pariori: Freiburg – Sevilla

SC Freiburg v 1899 Hoffenheim - BundesligaIn conditiile in care Liberec se intalneste cu ultima clasata a grupei in care a fost repartizata, Estoril, Freiburg trebuie sa isi adjudece toate cele trei puncte puse in joc, joi, in meciul cu Sevilla pentru a fi sigura de prezenta in 16-imile Europa League. Si nu oricum, ci la o diferenta la cel putin doua goluri.

Spaniolii sunt constienti de faptul ca sunt deja calificati si vor cu tot dinadinsul sa evite un eventual meci cu un adversar care vine din Champions League, de pe locul 3. Un punct va fi mai mult decat suficient pentru formatia la care este inrolat si fostul stelist Raul Rusescu, de altfel obiectivul Sevillei pentru meciul ce se va disputa in Germania.

De la gazde vor lipsi Mensur Mujdza, Jonathan Schmid si Julian Schuster, toti trei fiind accidentati. In schimb, Karim Guede este din nou eligibil si urmeaza sa fie distribuit in avanposturi alaturi de Mehmedi, Hanke sau Darida.
Asemeni tuturor echipelor care se respecta, Freiburg se foloseste de un sistem excelent de rotatie, ceea ce ne duce spre un prim 11 total diferit de cel afisat in Bundesliga, nu mai departe de runda trecuta.

Freiburg (asezare in teren 4-4-2): Baumann – Gunter, Krmas, Hohn, Sorg – Kerk, Ginter, Fernandes, Coquelin – Mehmedi si Hanke.

Tinand cont ca ibericii sunt deja sanse, sunt de doi lei sperante sa-l vedem pe Raul Rusescu imbracand tricoul Sevillei cel putin 20 de minute in aceasta deplasare. Altfel, Ivan Rakitic va fi menajat, in timp ce Carlos Bacca si Kevin Gameiro vor lupta pentru postul de titular in linia de atac. Cala a inceput titular in fiecare meci de Europa League si ar putea face parteneriat in aparare cu Federico Fazio.
Lipsesc Cicinho si Alex Rubio, ambii accidentati.

Sevilla (4-2-3-1): Varas – Coke, Fazio, Cala, Moreno – Iborra, Mbia – Reyes, Rabello, Perotti – Gameiro.
In concluzie, un meci la finele caruia, spunem noi, Sevilla va obtine ceea ce si-a propus, in speta o remiza, cotata la 3.50 in oferta de pariuri a agentiei online Bet-at-Home.

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO