Pariul zilei – 13.12.2013

Bilet realizat de Pariuri in 12 December, 2013. Postat in Pariul Zilei

Dinamo vs Poli Timisoara (13.12.2013) – ora 20:30
pariul zilei2Dinamo si Poli Timisoara vor pune capat zilei de vineri in Liga 1, acesta fiind si meciul de la care am ales pariul zilei. Partida face parte din etapa a 18-a a Ligii 1, iar la pariuri exista o favorita certa, si anume Dinamo, desi in tur am vazut un rezultat total surprinzator.
Cainii rosii au fost depasiti fara probleme la meciul tur din luna Iulie, pierzand cu 2-0 in deplasare in debutul campionatului.
DinamoPoli Timisoara
De la partida tur pana acum, Dinamo s-a schimbat destul de mult, in bine chiar. Cainii rosii sunt intr-o forma buna, desi nu au rupt gura targului prin evolutiile avute. Ceea ce conteaza este faptul ca Dinamo a urcat pe cinci in clasament, asta dupa ultimele trei victorii din campionat, cu 1-0 de fiecare data. Bet365 ofera o cota de 1.33 pentru victoria gazdelor.Poli Timisoara pe de alta parte este mult schimbata in rau fata de startul campionatului, atunci cand parea a fi revelatia sezonului. Banatenii au pierdut ultimele trei partide din campionat, picand pe 11 in clasament, la doar patru puncte peste Sageata Navodari, prima formatie de sub linia de plutire. La cum a aratat Poli in ultima vreme este greu de crezut ca poate scoate ceva in Stefan cel Mare.
Pariuri Dinamo vs Poli Timisoara
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.80

  • Dinamo vine dupa patru victorii cu 1-0 in toate competitiile, fiind fara doar si poate o echipa de under de la venirea lui Stoican. Timisoara nu pare sa fie capabila la ora actuala sa puna probleme prea mari, iar in acest conditii ne asteptam la un meci cu putine reusite.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!