Fotbal – Goias – Cruzeiro – 12 Septembrie 2013

Bilet realizat de bonus in 10 September, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Liderul din Serie A Brasileiro merge la Goias cu scopul de a castiga toate punctele puse in joc si, evident, de a-si pastra intact ecartul care il separa de principala urmaritoare. Cruzeiro are o sumedenie de optiuni in atac, jucatori care se afla intr-o forma decenta, in timp ce Goias depinde in mare parte pe prezenta lui Walter (incert) in formula de start.

Goias
Meci greu pentru Goias, care ar putea incepe confruntarea cu liderul din Serie A fara atacantul-talisman Walter, incert pentru partida de joi dimineata. Erik, Tarta si Araujo sunt cativa dintre jucatorii care s-ar putea strecura in echipa de start a formatiei antrenate de catre Enderson Moreia, in timp ce fundasul central Ernando este incert, de asemenea.

Echipa probabila a lui Goias (sistem de joc 4-2-3-1): Renan – Matheus, Rodrigo, Ernando, Vitor – David, Cearense – Hugo, Oliveira, Tarta – Ramon.

Cruzeiro
Tinand cont de forma sportiva excelenta in care se afla Cruzeiro la ora actuala, e foarte probabil ca Marcelo Oliveira sa conteze pe aceeasi formula de start cu ajutorul careia a dispus de Flamengo, duminica seara. Julio Baptista nu este inca 100% apt de joc, urmand sa fie lasat pe banca de rezerve, in timp ce Ricardo Goulart ar putea prinde inca o data primul 11 al lui Cruzeiro.

Altfel, oaspetii nu ii pot alinia pe Diego Renan, Nirley, Luan si Elber, toti accidentati.
Echipa probabila a lui Cruzeiro (sistem de joc similar, 4-2-3-1): Fabio – Ceara, Dede, Rodrigo, Egidio – Silva, Henrique – Ribeiro, Goulart, Willian – Borges.

Statistic vorbind, Cruzeiro s-a impus in ultimele cinci dueluri din Serie A Brasileirao. Mai mult decat atat, in ceea ce priveste duelurile directe cu Goias, in toate competitiile, liderul campionatului brazilian de fotbal a bifat cu verde ultimele 4 ciocniri.

Altfel, 6 din ultimele 7 meciuri de campionat ale lui Goias s-au incheiat in under 2.5.
Acestea fiind spuse, incheiem cu un pronostic, si anume victoria cu 2-0 a lui Cruzeiro, in cota 11.00 la casa de pariuri online Unibet. O victorie simpla este cotata la 2.15!