Fotbal – Internacional – Santos – 11 Septembrie 2013

Bilet realizat de bonus in 10 September, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Miercuri, cu incepere de la ora 01:30, Internacional si FC Santos se intalnesc intr-un meci contand pentru etapa a XIX-a a campionatului brazilian de fotbal. Acum, cand ne apropiem cu pasi repezi de sfarsitul turului, Internacional ocupa pozitia a 6-a in Serie A Brasileirao, inregistrand totodata un record demn de luat in seama, si anume: gazdele nu au mai pierdut un meci de campionat inca din luna iulie!

Intre timp, constienta ca trebuie sa se descurce cumva si fara Neymar la echipa, FC Santos s-a impus in 3 din ultimele 4 etape din Serie A.

Internacional
Dunga este asteptat sa faca macar o schimbare in echipa de start cu care a dispus de Ponte Preta, in ultima etapa. Carevasazica, Jorge Henrique va intra in locul lui Gabriel (suspendat), iar tanarul Otavio ar trebui sa isi pastreze postul de titular.

Alti jucatori ineligibili: Maurides, Rafael Moura, Josimar (accidentati) si Diego Forlan (convocat la nationala Uruguayului).

Internacional (4-2-2-2): Alisson – Fabricio, Juan, Indio, Henrique – Ygor, Willians – Otavio, D’Alessandro – Scocco – Damiao.

FC Santos
Avand in vedere ca s-a impus in ultimul meci de campionat, e greu de crezut ca antrenorul oaspetilor, Claudinei Oliveira, va incerca noi experimente in aceasta deplasare extrem de complicata. Cu toate acestea, Giva, care si-a facut imediat simtita prezenta pe terenul de joc, poate spera la un loc in primul 11. Altfel, Eugenio Mena este convocat la reprezentativa statului Chile, Arouca este accidentat, iar Walter Montillo – incert.

FC Santos (4-2-2-2): Aranha – Cicinho, Dracena, Durval, Emerson – Alison, Castro – Leandrinho, Cicero – Ribeiro, Costa.

Ce ne “spune” statistica
Internacional a incheiat la egalitate cu FC Santos ultimele patru intalniri, toate disputate pe teren propriu (in toate competitiile). In 8 din ultimele 9 meciuri de campionat ale lui Santos, am consemnat pronosticul under 2.5; in plus, Santos nu a pierdut decat un meci in ultimele 9 etape din Serie A.

Acestea fiind spuse, Unibet ne propune o cota de 1.60 pentru victoria lui Internacional, 8.50 pentru scor exact 2-1 si, respectiv, 1.95 pentru un meci cu multe goluri pe tabela de marcaj.