Fotbal – Romania – Turcia – 10 Septembrie 2013

Bilet realizat de bonus in 10 September, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Marti, 10 septembrie 2013, Romania isi joaca prezenta la barajul contand pentru accederea la Campionatul Mondial din Brazilia, editia 2014. In postura de adversar se va prezenta Turcia, echipa de care am trecut si in mansa tur, la ei acasa, atunci cand i-am invins cu un neverosimil 1-0.

Acum, ca si atunci, un rol foarte important il va juca, cel mai probabil, prestatia celor doi selectioneri. Daca Victor Piturca a adoptat tactica perfecta in doua meciuri cruciale, Turcia-Romania 0-1 si Romania-Ungaria 3-0, ciupind cu multa sansa 1p in fieful vecinilor nostri, Fatih Terim tocmai ce a aterizat la nationala “semilunei” si, desi este considerat ca fiind un excelent motivator, putini specialisti sunt mai degraba sceptici privind amprenta sa asupra jocului echipei in doar cateva zile petrecute in sanul primei reprezentative.

In ceea ce priveste nationala Romaniei, aceasta are un moral excelent dupa victoria la scor de forfait obtinuta in compania Ungariei si poate spera la inca un succes, din moment ce are in fata sa un adversar, e drept, cu jucatori mai buni, insa dezorientat, plus cei peste 35.000 de suporteri care vor fi prezenti in tribunele Arenei Nationale, marti seara.

Romania (asezare in teren 4-2-3-1): Tatarusanu – Goian, Chiriches, Matel, Rat – Hoban, Pintilii – Stancu, Maxim, Torje – Marica.

Dupa cum bine puteti observa, fata de meciul din urma cu cateva zile, Piti a fost nevoit sa il introduca pe Hoban in echipa de start, ca urmare a suspendarii stelistului Alex Bourceanu.

In alta ordine de idei, mai avem cateva necunoscute pentru acest duel romano-turc, dupa cum urmeaza: cat va rezista Ciprian Marica in teren? si 2) Tinand cont de golul marcat de “Tase” cu Ungaria, i se va gasi si lui un loc in primul 11?

Romania v Turcia este, fara doar si poate, un meci de 12. In acest sens, casa de pariuri Unibet ne propune urmatoarele cote: 2.20 pentru o victorie asteptata a Romaniei si 3.50 pentru un rezultat de egalitate, cat si pentru un eventual succes al turcilor.