Fotbal – Lok.Moscova – Tom T. – 30 Septembrie 2013

Bilet realizat de bonus in 30 September, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Leonid Kuchuk a facut ca revenirea de forma a lui Lokomotiv sa para floare la ureche. Echipa gazda arata foarte bine, reusind sa tina pasul in frunte cu adversari precum Spartak sau Zenit. Defensiva lui Lokomotiv se misca bine, aratand un joc solid, mult peste ceea ce ne obisnuise nu cu foarte mult timp in urma.

In alta ordine de idei, putini specialisti ai fotbalului rus au anticipat forma recenta prin care trece Tom Tomsk, echipa ce a adunat 7 puncte in ultimele 3 runde. Cu toate acestea, moscovitii sunt favoriti la adjudecarea tuturor punctelor puse in joc, putine fiind casele de pariuri dispuse sa treaca de 1.40 atunci cand vine vorba despre acordarea unor cote fair pariorilor interesati de aceasta confruntare.

Singurul jucator ineligibil al lui Lokomotiv este Guilherme. Anticipam, de asemenea, ca Vitaly Denisov va incepe titular in detrimentul lui Renat Yanbayev, in timp ce Dame N’Doye este asteptat in primul 11, in conditiile in care Roman Pavlyuchenko si Felipe Caicedo vor fi priviti ca rezerve de lux ale gazdelor.

Lokomotiv Moscova (sistem de joc 4-4-1-1): Abayev – Denisov, Corluka, Durica, Shishkin – Maicon, Tarasov, Diarra, Samedov – Boussoufa – N’Doye.

La oaspeti lipsesc Petr Vasek si Denis Terentjev, accidentati, in timp ce romanul Gabriel Muresan si Renat Sabitov sunt usor incerti. Zhivko Milanov si Sergey Omeljanchuk sunt dati ca si titulari, dupa ce si-au ispasit etapa de suspendare in meciul cu Volga.

Daca Gabi Muresan nu isi va reveni in timp util, Sergey Omeljanchuk urmeaza sa fie impins la mijlocul terenului alaturi de Evgeny Bashkirov.

Tom Tomsk (sistem de joc similar, 4-4-1-1): Bozovic – Milanov, Jiranek, Rykov, Bordachev – Bazhenov, Bashkirov, Sergey Omeljanchuk, Ignatovich – Golyshev – Holenda.

In concluzie, mizam pe o victorie lejera a gazdelor de la Lokomotiv Moscova, la cel putin doua goluri diferenta. Pariorii carora le place sa cada de pe un cal mare, vorba romanului, pot opta pentru scor corect 2-0 in favoarea gazdelor, cotat la 6.50 in oferta agentiei online Sportingbet.