Pariuri Sportive Zenit vs Austria Viena – 01.10.2013

Bilet realizat de bonus in 30 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Zenit vs Austria Viena (01.10.2013) – ora 19:00
Introducere
Zenit St. Petersburg pare sa aiba un meci lejer marti seara de la ora 19:00, in partida ce va deschide etapa cu numarul doi din faza grupelor Uefa Champions League. In Rusia se va deplasa Austria Viena, echipa vazuta clar cu sansa a doua de toate agentiile.
Zenit
Austria Viena
Zenit, dupa cum era de asteptat, are in mod clar prima sansa la pariuri, iar cea mai buna cota pentru victoria gazdelor o gasim in oferta bet365, si anume 1.25. Rusii au pierdut in prima etapa, scor 3-1 in Spania pe terenul lui Atletico Madrid, insa in campionat merg impecabil, cu cinci victorii in ultimele cinci etape disputate. Plus de asta Zenit are sase victorii si un egal in cele sapte partide disputate acasa in acest sezon in toate competitiile.
Austria Viena de cealalta parte se afla intr-o situatie total opusa, cu mari probleme la ora actuala. Austriecii au o cota de 15.00 in oferta celor de la bet365, pe buna dreptate insa, tinand cont de forma echipei. Campioana Austriei pare sa nu se regaseasca, iar in ultimele sapte partide din toate competitiile a bifat o singura victorie, cinci infrangeri si un egal, primind in medie aproximativ doua goluri pe meci.
Pariuri Zenit vs Austria Viena
Pronostic pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 1.67
  • Am ales sa jucam pariul conforma caruia Zenit va prelua conducerea inca din prima repriza si se va impune si la final. Suntem de parere ca rusii traverseaza o perioada excelenta, spre deosebire de Austria Viena care pare in cadere libear.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!