Pariuri Sportive Celtic vs Barcelona – 01.10.2013

Bilet realizat de bonus in 30 September, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Celtic vs Barcelona (01.10.2013) – ora 21:45
Introducere
Celtic va incerca sa repete istoria meciului cu Barcelona din sezonul trecut, cand in mod surprinzator s-a impus cu 2-1 acasa. Cele doua tabere vor fi puse fata in fata din nou marti seara de la ora 21:45 in cadrul celei de-a doua etape din grupele Uefa Champions League.
Celtic
Barcelona
Scotienii pornesc in mod cert cu sansa a doua la toate agentiile de pariuri online, cea mai buna cota pentru 1 solist fiind la bet365, si anume 8.50. Celtic nu traverseaza cea mai buna perioada a ei, iar in ultimele cinci partide disputate a bifat trei succese si doua esecuri. In prima etapa a grupelor, formatia gazda a pierdut in deplasare, scor 2-0 pe terenul lui AC Milan.
Barcelona in schimb vine la acest meci cu gandul de a obtine toate cele trei puncte puse la bataie, mai ales ca Neymar si compania sunt pe val, cu cinci succese in ultimele cinci partide. dar si cu o medie de peste trei reusite pe meci. Cota catalanilor a crescut in ultima saptamana de la 1.36 la 1.40 la ora actuala, referindu-ne strict la cea mai buna oferta de pe piata, si anume cea de la bet365.
Pariuri Celtic vs Barcelona
Pronostic pariuri sportive: Barcelona -1.0 Handicap Asiatic @ 1.63
  • Barcelona este fara doar si poate echipa superioara din toate punctele de vedere, echipa pe val, cu victorii pe banda si intr-o forma ofensiva de invidiat. Celtic nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor, si in mod normal nu poate emite pretentii prea mari de la un astfel de meci.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!