Fotbal – Lokomotiv – Amkar – 20 Octombrie 2013

Bilet realizat de bonus in 20 October, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Tinand cont ca ziua de luni nu ne rezerva meciuri foarte interesante in campionatul romanesc de fotbal, ne mutam atentia spre Rusia, acolo unde Lokomotiv Moscova si Amkar Perm dau piept in epilogul rundei.
In ciuda prestatiilor slabe din ultima perioada, Lokomotiv se afla in continuare pe locul secund, in spatele lui Zenit, dorind cumva sa atace suprematia echipei din Sankt Petersburg, in conditiile in care o victorie, luni, ii poate apropia in clasament.

La Amkar, in schimb, continua forma sportiva buna cu o victorie in detrimentul Volgai, nu mai departe de etapa trecuta, iar Lokomotiv poate vedea ca pe un semnal de alarma victoria scurta pe care a obtinut-o CSKA impotriva formatiei din Perm, in rundele trecute.

Gazdele nu pot conta pe patru jucatori, mai mult sau mai putini importanti. Lassana Diarra va reveni in primul 11 dupa ce a ratat intalnirea cu Krylya Sovetov. Suspendarea lui Mbark Boussoufa nu face nimic altceva decat sa certifice prezenta lui Pavlyuchenko, dimpreuna cu Dame N’Doye in avanposturi.

Vor lipsi, asadar, Guilherme, accidentat, Mbark Boussoufa, Taras Mykhalyk si Vedran Corluka.
Lokomotiv Moscova (sistem de joc 4-4-1-1): Abayev – Shishkin, Durica, Burlak, Denisov – Samedov, Diarra, Tigorev, Maicon – Pavlyuchenko – N’Doye.

Michal Breznanik si Aleksei Rebko sunt accidentati, de altfel singurii absenti de la formatia oaspete.
Din cate se pare, antrenorul lui Amkar va apela la o formula de joc izbitoare cu cea folosita impotriva Volgai Novgorod.

Amkar Perm (sistem de joc 4-4-1-1): Narubin – Zanev, Phibel, Belurokov, Sirakov – Kanunnikov, Kolomejtsev, Gol, Peev – Georgiev – Jakubko.

Uitandu-ne pe statistici si facand rabat de la cotele afisate in dreptul victoriei gazdelor, putem opta pentru un meci in X solist aici. Jucatorii care vor bifa acest pronostic au ocazia de a-si inmulti de patru ori investitia facuta, in timp ce un pariu pe under 2.5, de asemenea interesant, primeste o cota de 1.95. Ca scor corect, ne putem folosi drept reper un 1-1!