Pariuri Sportive Bilbao vs Villarreal – 21.10.2013

Bilet realizat de bonus in 20 October, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

 
Bilbao vs Villarreal (21.10.2013) – ora 23:00
Introducere
Doua dintre surprizele placute ale inceputului de campionat in Spania, si anume Athletic Bilbao si Villarreal, vor fi puse fata in fata luni seara de la ora 23:00 in partida ce va pune capat etapei curente din La Liga.
Ultima data cele doua echipe s-au intalnit in sezonul 2011-2012, atunci cand au oferit doua remize, scor 1-1 pe terenul lui Athletic si 2-2 la Villarreal acasa.
Bilbao
Villarreal
Bascii se prezinta la acest meci dupa doua runde mai putin reusite in care au castigat un singur punct. Muniain si colegii sai au 13 puncte dupa opt etape scurse si par sa fi facut uitat repede sezonul slab de anul trecut. Acum formatia gazda ocupa locul sapte, primul sub pozitiile de Europa League, insa un rezultat bun astazi i-ar putea urca in clasament. Golaverage-ul gazdelor este de 13-13, cu un atac bun, insa cu probleme in aparare.
Villarreal de cealalta parte a baricadei s-a impus etapa trecuta fara probleme pe teren propriu in fata Granadei, scor 3-0. Nou-promovata pare sa fie cea mai mare surpriza a inceputului de campionat, mai ales ca dupa opt jocuri a adunat 17 puncte si un golaverage impresionant de 15-7, ocupand locul patru ce duce in Champions League. Mai mult decat atat, Villarreal va ramane pe locul patru indiferent de rezultatul acestui joc.
Pariuri Bilbao vs Villarreal
Pronostic pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.62
  • La cum au aratat cele doua formatii pana acum este firesc sa ne asteptam la un meci cu goluri in ambele porti. Impreuna au marcat in opt etape de campionat nu mai putin de 28 de goluri, iar despre Bilbao putem spune ca are si oarecare probleme in defensiva.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!