Pariuri Sportive U Cluj vs Poli Timisoara – 21.10.2013

Bilet realizat de bonus in 20 October, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

 
U Cluj vs Poli Timisoara (21.10.2013) – ora 21:30
Introducere
Meciul care va incheia etapa cu numarul 11 din Romania Liga 1 va avea loc la Cluj, acolo unde Universitatea Cluj va primi vizita celor de la Poli Timisoara luni de ora 21:30. Partida se anunta foarte echilibrata, asa cum o arata si cotele la pariuri.
U Cluj
Poli Timisoara
Clujenii au un parcurs dezastruos in campionat pana acum, iar dupa primele zece etape au adunat numai patru puncte, fiind singurii din prima liga de fotbal a Romaniei fara victorie. Cu patru puncte, dupa cum am spus, dar si cu un golverage extrem de slab, U Cluj se afla pe locul 17, penultimul in clasament. La bet365 gasim cea mai buna cota pentru 1 solist, si anume 3.20 in momentul de fata.
Poli Timisoara de partea cealalta supravietuieste in continuare datorita inceputului bun de campionat, deoarece la ora actuala banatenii sunt intr-o forma foarte slaba. Mai exact in ultimele cinci etape de campionat, Poli Timisoara si-a trecut in cont doar doua puncte. Cu un total de 12 puncte si un golaverage de 9-11 timisorenii ocupa pozitia a 10-a.
Pariuri U Cluj vs Poli Timisoara
Pronostic pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.65
  • Universitatea Cluj are fara doar si poate un atac foarte slab, cu numai sase reusite in zece meciuri de campionat. Timisoara are de asemenea un atac cu o medie de sub un gol pe etapa, iar in aceste conditii ne asteptam la un duel fara prea multe reusite
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!