Fotbal – Romania – Andorra – 11 Octombrie 2013

Bilet realizat de bonus in 11 October, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Cu doua meciuri inainte de finalul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din Brazilia de anul viitor, Romania pastreaza inca sanse la baraj intr-o grupa din care mai fac parte Olanda, liderul detasat, Turcia si Ungaria.

Ca si in precedentele editii, Romania nu se poate baza intru totul pe propriile rezultate, in conditiile in care va sta la mana scorurilor consemnate intre Turcia si Olanda/ Ungaria si Olanda, presupunand ca tricolorii nu vor avea probleme in a trece de Andorra, vineri de la ora 21:00, si Estonia, saptamana viitoare (teren propriu, Bucuresti).

Inca o data in istoria relativ recenta a nationalei Romaniei, stam la mana Olandei. Ne amintim cu regret meciul disputat in cadrul turneului final disputat in Franta, in urma cu cativa ani, cand “portocala mecanica” ne-a menajat pret de minute bune, pentru ca mai apoi sa treaca peste noi ca un tavalug. Fix acelasi lucru s-a intamplat si in grupa de calificare la mondiale, Romania neavand nici macar pentru o clipa vreo sansa la obtinerea a macar un punct din dubla cu batavii.

In ceea ce priveste meciul de vineri cu Andorra, de aceasta echipa ne leaga cateva rezultate pozitive, insa nu extraordinare. Pentru ca, tinand cont de faptul ca doar un scor de maidan ne poate teleporta la barajul pentru mondiale, orice scor sub 5 sau chiar 6-0 ne taie inca din start craca de sub picioare.

Competitia organizata de FIFA foloseste ca principal criteriu de departajare golaverajul, acolo unde stam, evident, mai prost decat Ungaria si Turcia.

Avem totusi posibilitatea de a arata inca o data ca mai existam pe harta fotbalului mondial. Drept urmare, e de la sine inteles ca vom miza pe o victorie lejera a Romaniei in Andorra. Pariul cel mai indicat, spunem noi, ar fi over 2.5, cotat la 1.44 in oferta de pariuri a agentiei online Unibet!
Suplimentar, putem incerca un handicap asiatic Romania (-2.5).