Fotbal – Rostov – Volga – 19 August 2013

Bilet realizat de bonus in 19 August, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Golurile lui Artem Dzyuba din acest start de sezon au transformat-o pe Rostov in surpriza placuta a acestei editii de Premier League (Rusia). In conditiile in care jucatorul imprumutat de la Spartak Moscova va continua sa aiba aceste prestatii stralucitoare, Rostov poate face o zestre considerabila de puncte.

Volga, pe de alta parte, nu a avut parte de un calendar tocmai fericit, dupa ce a intalnit in primele cinci etape trei echipe din Moscova si pe Zenit. Principala problema a Volgai vine pe partea defensiva, acolo unde Dzyuba poate lovi din nou in aceasta dupa amiaza.

Lipsesc de la gazde Florent Sinama-Pongolle si Igor Kireev, ambii accidentati pe termen lung.
Echipa probabila a lui Rostov (sistem de joc 4-4-1-1): Pletikosa – Lolo, Djakov, Xulu, Agalarov – Poloz, Gatcan, Sheshukov, Kalachev – Kanga – Dzyuba.

In privinta oaspetilor, Mulumba Mukendi este asteptat sa se intoarca in formula de start, dupa ce a fost odihnit in meciul cu Zenit Sankt Petersburg. Altfel, Artur Nigmatullin va continua intre buturi, avand in vedere ca celalalt portar, Ilya Abaev, a fost transferat de curand de la Volga Nyzhnyi.
Singurul jucator incert de la Volga este Andrei Buivolov.

Echipa probabila a Volgai Novgorod (sistem de joc 4-4-1-1): Nigmatullin – Leandro, Polczak, Bulgaru, Kolodin – Ropotan, Karyaka, Shulenin, Putsila – Sychev – Mukendi.
Date statistice

Ultimele 4 meciuri de campionat ale lui FK Rostov, disputate pe teren propriu, s-au incheiat cu cel putin 3 goluri pe tabela de marcaj (over 2.5 @ 2.35). Si Volga a avut parte de acelasi procent in ultimele 4 etape din Premier League, editia 2013-2014.

FK Rostov a fost de neinvins in ultimele cinci meciuri din campionat (Rostov 1x @ 1.22).
In concluzie, ne vom pune banii pe o victorie a formatiei gazda, in cota 1.85 la casa de pariuri online Unibet.

Puteti incerca, de asemenea, pariuri pe scor corect: 2-0 in favoarea lui Rostov (@ 9.50) sau under 2.5 @ 1.70 la aceeasi casa de pariuri.