Pariuri Sportive Galatasaray vs Gaziantepspor – 19.08.2013

Bilet realizat de bonus in 19 August, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Galatasaray vs Gaziantepspor (19.08.2013) – ora 21:45
Introducere
Prima etapa din Turcia Superliga se va incheia astazi odata cu meciul dintre Galatasaray si Gaziantepspor ce va avea fluerul de start la ora 21:45. Cotele sunt fara dubiu inclinate in favoarea campionilor, acestia din urma fiind cotati cu 1.22 la bet365 pentru a castiga meciul.
Ultima intalnire directa a avut loc in Aprilie 2013, atunci cand Galata s-a impus in deplasare cu scorul de 0-1.
Galatasaray
Gaziantepspor
Galatasaray vine la acest joc dupa castigarea Super Cupei Turciei in dauna celor de la Fenerbahce, scor 1-0 dupa prelungiri. Turcii au disputat si sase partide de pregatire in aceasta vara, bilantul fiind unul destul de bun, cu patru succese, un egal si o singura infrangere, aceasta din urma in fata vice-campioanei Italiei, Napoli. Forta ofensiva a ramas in continuare stalpul de baza la echipa gazda.
Gaziantespor nu se poate lauda cu prea multe lucruri in aceasta vara, in special cand vine vorba de meciurile de pregatire. Oaspetii nu au fost foarte activi din acest punct de vedere, iar lucrul acesta ar putea sa-i coste foarte multe. Plus de asta nici ultimele rezultate cu Galatasaray nu au fost tocmai favorabile.
Pariuri Galatasaray vs Gaziantepspor
Pronostic pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 1.67
  • Tinand cont ca echipa gazda este net superioara din toate punctele de vedere si de faptul ca a avut o vara activa si buna din punct de vedere al amicalelor, ne asteptam la un succes fara probleme al Galatei, si aceasta sa conduca inca de la pauza.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!