Pariuri Sportive U Cluj vs Concordia – 19.08.2013

Bilet realizat de bonus in 19 August, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

U Cluj vs Concordia (19.08.2013) – ora 19:00
Introducere
Primul meci de astazi din Romania Liga 1 va avea loc la Cluj, acolo unde Universitatea Cluj va primi vizita Concordiei Chiajna, o echipa foarte controversata in debutul acestui sezon. Cotele sunt echilibrate, cu un oarecare avantaj de partea echipei gazda dupa cum era de asteptat.
In stagiunea precedenta cele doua tabere s-au duelat de doua ori, clujenii castigand de fiecare data, scor 0-2, respectiv 1-0.
U Cluj
Concordia
U Cluj vine la acest meci dupa un inceput extrem de slab si se anunta a fi una din formatiile ce vor lupta pentru evitarea retrogradarii. Formatia gazda a reusit sa stranga un singur punct dupa primele patru partide de campionat, fiind penultima in clasament. Golaverage-ul este foarte slab, si anume 3-7, apararea fiind punctul slab al ardelenilor.
Pe de alta parte, Concordia Chiajna a fost initial retrogradata in liga secunda dupa barajul cu Rapid, insa a fost reintrodusa apoi in locul giulestenilor pe prima scena a fotbalului. Ilfovenii au disputat un singur meci in acest campionat, castigat saptamana trecuta cu scorul de 1-0 in fata unei nou-promovate, Corona Brasov.
Pariuri U Cluj vs Concordia
Pronostic pariuri sportive: 1X @ 1.40
  • Am ales sa mergem pe un pariu ceva mai sigur pentru acest meci. Ultimele rezultate directe sunt favorabile acestui pronostic, iar U Cluj cauta cu disperare prima victorie din noul sezon al Ligii 1.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!