Fotbal – Rubin – Amkar – 02 Decembrie 2013

Bilet realizat de bonus in 2 December, 2013. Postat in Informatii Sporturi

O victorie la limita a lui Rubin Kazan, etapa trecuta, a pus capat seriei negative de meciuri fara victorie pentru gazdele de luni seara. Cu toate acestea, Rubin nu arata o forma sportiva iesita din comun, iar un adversar precum Amkar Perm ii poate crea probleme la orice ora din zi si din noapte.

Sa nu uitam faptul ca Amkar Perm a devenit in scurt timp una dintre echipele care pandesc la colt locurile de Europa League. Fotbalistii lui Amkar formeaza un tot unitar si e greu de crezut ca vor pierde luni seara in deplasare de la Kazan.

Salomon Rondon ar putea intra titular in aceasta seara, in conditiile in care a fost introdus pe parcursul partidei din Europa League, in acel egal inregistrat impotriva lui Maribor.

Absentele lui Gokdeniz Karadeniz si Wakaso Mubarak, ambii accidentati, nu inseamna nimic altceva decat ca Dmitri Torbinski este favorit la postul de titular ca aripa stanga la mijlocul terenului.
Cesar Navas este suspendat.

Rubin Kazan (asezare in teren 4-4-1-1): Ryzhikov – Mavinga, Marcano, Kvirkvelia, Kuzmin – Torbinski, Natcho, M’Vila, Ryazantsev – Eremenko – Mukhametshin.

La oaspeti, Thomas Phibel, Blagoy Georgiev si Zahari Sirakov vor fi inclusi cel mai probabil in linia de start dupa ce si-au ispasit etapele de suspendare. Maksim Kanunnikov ar putea incepe in partea stanga a liniei de mijloc, in timp ce Makhach Gadzhiev este accidentat, ca e altfel si Michal Breznanik. Asadar doua absente majore la formatia oaspete.

Amkar Perm (sistem de joc asemanator, 4-4-1-1): Narubin – Sirakov, Belorukov, Phibel, Semenov – Peev, Gol, Vassilijev, Kanunnikov – Georgiev – Jakubko.

Statistica ne spune ca ultimele 6 meciuri ale lui Rubin Kazan (in toate competitiile) s-au incheiat in under 2.5 (cota 1.67). Pe de alta parte, Amkar a fost de neinvins in 9 din ultimele 10 meciuri din Premier League (Amkar X2 @ 2.00).

In incheiere, nu ne mai ramane sa spunem decat ca vom miza pe un rezultat de egalitate, cotat la 3.50 in oferta casei de pariuri online Bet365.