Pariuri Sportive Crystal Palace vs West Ham – 03.12.2013

Bilet realizat de Pariuri in 2 December, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Crystal Palace vs West Ham (02.12.2013) – ora 22:00
Introducere
Marti seara cu incepere de la ora 22:00 va avea loc primul meci al etapei cu numarul 14 din Premier League si totodata singurul joc al zilei in campionatul Angliei. Crystal Palace va primi vizita lui West Ham United, cele doua formatii fiind in a doua jumatate a clasamentului inainte de acest duel.
In sezonul 2011-2012 cele doua tabere s-au intalnit in Championship, atunci cand au oferit doua remize, scor 2-2, si 0-0.
Crystal Palace
West Ham
Crystal Palace are cele mai slabe cifre din Premier League dupa primele 13 etape, fiind practic condamnata sa lupte pentru a se salva de la retrogradare, lucru greu de crezut. Crystal Palace este ultima in clasament, cu numai sapte puncte si cu un golaveraj dezastruos de 7-22, fiind formatia cu cel mai slab atac din campionat. Pe teren propriu gazdele au marcat de patru ori in sase meciuri, primind zece goluri.
West Ham pe de alta parte, in ciuda investitiilor masive din vara trecuta se vede nevoita sa lupte etapa de etapa sa nu pice sub linia de plutire. Londonezii ocupa locul 15 in clasament, cu 13 puncte si un golaveraj de 12-14, avand numai trei puncte peste prima pozitie retrogradabila. Cand vine vorba de deplasari, ciocanarii au bifat un singur succes in sase partide, insa se lauda cu un golaveraj destul de bun pentru meciuri de pe teren strani, si anume 4-4.
Pariuri Crystal Palace vs West Ham
Info pariuri sportive: X2 @ 1.44
  • Pentru singurul meci de miercuri in Premier League am ales sa mergem pe mana oaspetilor sau pe un rezultat de egalitate, avand in vedere faptul ca nou-promovata Crystal Palace este cea mai slaba echipa din campionat la ora actuala cu cele mai slabe cifre.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!