Fotbal – Sociedad – United – 05 Noiembrie 2013

Bilet realizat de bonus in 5 November, 2013. Postat in Informatii Sporturi

In pofida faptului ca s-a instalat pe fotoliul de lider al Grupei A din Liga Campionilor, editia 2013-2014, United nu se simte atat de confortabil in ultima perioada, fapt pentru care formatia antrenata de catre David Moyes are nevoie de o victorie in aceasta deplasare destul de complicata.

Cu toate acestea, Manchester United are o sumedenie de jucatori indisponibili, dandu-i astfel apa la moara adversarului direct, care abia asteapta sa-si treaca in cont un succes in fata unei pretendente la cununa de lauri.

La randul ei, Sociedad nu are intreg lotul la dispozitie, in conditiile in care Daniel Estrada, Esteban Granero, Diego Ifran (accidentati), Carlos Vela si Markel Bergara (suspendati) lipsesc in aceasta intalnire de gala.

Capitanul Xabi Prieto a fost menajat in ultima etapa din La Liga, motiv pentru care nu e greu de imaginat ca va fi introdus in primul 11, unde altundeva decat in linia de mijloc. Altfel, Haris Seferovic si Imanol Agirretxe vor concura pentru un loc in formula de start, primul primind mai mult credit din partea managerului lui Sociedad.

Real Sociedad (asezare in teren 4-2-3-1): Bravo – Angel, Martinez, Gonzalez, Martinez – Zurutza, Pardo – Griezmann, Prieto, Castro – Seferovic

La oaspeti, Evans, Rafael, Cleverley si Evra sunt incerti, dupa ce au suferit accidentari mai mult sau mai putin importante in ultima runda din Premier League. Michael Carrick a lipsit in meciul cu Fulham din cauza unei accidentari la gamba, in timp ce Danny Welbeck ar putea fi disponibil cu Sociedad, tinand cont ca si-a reluat antrenamentele de curand.

Manchester United (asezare in teren 4-2-3-1): Gea – Smalling, Jones, Vidic, Evra – Giggs, Fellaini – Valencia, Kagawa, Januzaj – Persie.
Din punct de vedere statistic, 7 din ultimele 8 partide disputate de Real Sociedad in UCL s-au incheiat in under 2.5 (@ 1.93), gazdele pierzand in ultimele trei.

Manchester primeste o cota de 2.80 la victorie din partea lui Sportingbet, pronostic asupra caruia va trebui sa reflectati si sa il incercati sau nu. Eventual, puteti incerca un over 2.5, ambele echipe sa inscrie sau, de ce nu, scor exact 2-1 pentru Manchester!