Pariuri Sportive Plzen vs Bayern Munchen – 05.11.2013

Bilet realizat de bonus in 5 November, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Plzen vs Bayern Munchen (05.11.2013) – ora 21:45
Introducere
Etapa cu numarul patru din faza grupelor Uefa Champions League le va pune fata in fata pe Viktoria Plzen si Bayern Munchen, marti seara cu incepere de la ora 21:45. Nemtii sunt mari favoriti, avand toate argumentele de partea lor.
In urma cu doua saptamani in partida tur, Bayern s-a impus fara drept de apel pe teren propriu, scor 5-0, confirmandu-si astfel statutul de mare favorita.
Plzen
Bayern Munchen
Cehii nu au prea multe sanse in acest duel nici la agentiile de pariuri sportive, nici realistic vorbind. Plzen nu merge excelent nici in campionat, iar cand vine vorba de cifrele din Liga Campionilor, acestea sunt dezastruoase. Gazdele sunt fara punct castigat pana acum, si au cele mai slabe cifre, cu un golaverage rusinos de 2-11. Bet365 ofera o cota de 17.00 pentru victoria echipei gazda in acest duel.
De cealalta parte se afla campioana Europei si a Germaniei, Bayern Munchen. Robben, Ribery si colegii lor s-au prezentat admirabil pana acum, atat in Bundesliga, cat si in Champions League. Vis a vis de evolutiile din Liga, Bayern a mers perfect, avand trei victorii in tot atatea meciuri, dar si un golaverage fabulos de 11-1. Bavarezii par sa nu aiba adversar in lupta pentru locul intai din aceasta grupa, City fiind net inferioara in acest moment.De cealalta parte se afla campioana Europei si a Germaniei, Bayern Munchen. Robben, Ribery si colegii lor s-au prezentat admirabil pana acum, atat in Bundesliga, cat si in Champions League. Vis a vis de evolutiile din Liga, Bayern a mers perfect, avand trei victorii in tot atatea meciuri, dar si un golaverage fabulos de 11-1. Bavarezii par sa nu aiba adversar in lupta pentru locul intai din aceasta grupa, City fiind net inferioara in acest moment.
Pariuri Plzen vs Bayern Munchen
Pronostic pariuri sportive: Bayern Munchen -1.5 Handicap Asiatic @ 1.45
  • La ora actuala nu incape indoiala vis a vis de echipa net superioara in acest duel, Bayern Munchen fiind marea favorita. Bavarezii s-au impus in fata lui Plzen cu 5-0 acum doua saptamani, iar de aceasta data ne asteptam sa o faca la minim doua goluri diferenta.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!