Fotbal – Swansea – Valencia – 28 Noiembrie 2013

Bilet realizat de bonus in 28 November, 2013. Postat in Informatii Sporturi

Dupa un succes la limita impotriva lui Fulham, galezii de la Swansea incearca sa primeasca vizita spaniolilor de la Valencia FC cu multa incredere, sperand totodata la un rezultat mare prin care sa puna bazele unui moral suficient de bun si trainic intru pregatirea meciurilor aspre ce vor urma in Premier League.
Nu mai departe de luna septembrie, calaul Petrolului Ploiesti a surprins printr-o victorie pe Mestalla, scor 3-0, gratie reusitelor lui Wilfried Bony, Michu si Jonathan De Guzman.

“Liliecii” vin pe Liberty Stadium cu scopul declarat de a castiga minim un punct, o victorie in fata lui Swansea readucandu-i in fotoliul de lider al Grupei A. In plus de asta, un eventual succes pe taram strain le-ar da incredere fotbalistilor de la Valencia, care au facut pana acum un sezon mizerabil in Primera (doar 17 puncte in primele 14 runde!).

Gazdele nu sunt sigure inca de prezenta in teren a urmatorilor trei jucatori: Michu, Pablo Hernandez si Wayne Routledge.
Swansea (asezare in teren 4-2-3-1): Vorm – Davies, Williams, Chico, Rangel – Canas, Guzman – Dyer, Pozuelo, Lamah – Bony.

Oaspetii au facut deplasarea in Tara Galilor fara Vicente Guaita, accidentat, in timp ce situatia lui Adil Rami nu mai intra in vederea clubului, avand in vedere ca se antreneaza deja cu noul sau club – AC Milan – urmand ca in luna ianuarie, 2014, sa evolueze pentru rossoneri.

Chiar si asa, Los Che si-au asigurat deja biletele pentru faza KO a Europa League, avand totusi o reputatie de aparat, si anume reputatia echipei care pana mai ieri conta la cel mai inalt nivel in Europa (Uefa Champions League).
Valencia (asezare in teren 4-2-3-1): Alves – Barragan, Costa, Mathieu, Guardado – Parejo, Fuego – Cartabia, Canales, Pabon – Jonas.

Cota oferita gazdelor in favoarea unei victorii, 2.20, este una care ne face cu ochiul, cu atat mai mult cu cat, dupa cum sustineam si mai sus, “liliecii” sunt deja calificati in urmatoarea etapa a Europa League. De asemenea, casa de pariuri online Bet-at-Home ne mai propune o cota de 19.00 in dreptul unui scor corect de 3-1 si 2.05 pentru over 2.5!