Pariuri Sportive Ferreira vs Fiorentina – 28.11.2013

Bilet realizat de bonus in 28 November, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Ferreira vs Fiorentina (28.11.2013) – ora 22:05
Introducere
Un meci fara miza prea mare va avea loc in aceasta seara de la ora 22:05 pe terenul portughezilor de la Pacos de Ferreira, acolo unde Fiorentina se va deplasa si porneste cu prima sansa atat la pariuri, cat si pe hartie.
Trupa din Firenze s-a impus categoric si la meciul tur, atunci cand a bifat o victorie la scor de neprezentare pe propria arena.
Ferreira
Fiorentina
Ferreira a fost pana acum cea mai slaba formatie din Grupa E, lucru confirmat si de cifre. Un singur punct au adunat gazdele dupa patru jocuri, golaverajul fiind dezastruos, de 1-8. Singurul punct castigat de lusitani a fost in fata romanilor de la Pandurii Tg. Jiu, asta dupa ce ai nostri au condus pe tabela de marcaj.
Fiorentina de cealalta parte a baricadei este calificata din punct de vedere matematic in faza urmatoare a competitiei, insa asta nu este tot. Italienii isi doresc cu siguranta locul fruntas in grupa pentru a evita formatiile puternice in faza 16-imilor. Fiorentina are 12 puncte din tot atatea posibile la ora actuala, dominand grupa la orice capitol, inclusiv la nivel de golaveraj, acolo unde se lauda cu zece reusite si numai doua goluri incasate.
Pariuri Ferreira vs Fiorentina
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.50
  • Partida dintre Ferreira si Fiorentina este fara doar si poate inclinata in favoarea oaspetilor din toate punctele de vedere. La fel ca in tur, ne asteptam ca italienii sa isi confirme superioritatea si pe tabela de marcaj si sa se impuna fara prea mari emotii.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!