Fotbal – Villarreal – Malaga – 29 Noiembrie 2013

Bilet realizat de bonus in 29 November, 2013. Postat in Informatii Sporturi

illarreal a revenit in fotbalul mare din Spania in stil de mare campioana, reusind sa sparga un nou record cu privire la punctele acumulate de o nou-promovata in primele 14 etape. Nu mai putin de 27 de puncte, cu unul mai mult decat ceea ce reusea in sezonul 2005-2006 Celta Vigo. Tinand cont de adversarul pe care il intalneste vineri, sunt sanse destul de mari ca aceasta zestre sa se imbunatateasca in mod vizibil.

Presa din Spania vorbeste si acum de criza financiara in care se afla Malaga, formatie care, nu mai departe de anul trecut, facea senzatie in Europa. Acum, insa, Malaga nu a adunat mai mult de o victorie in ultimele 9 jocuri disputate in Primera Division, fiind tot mai aproape de o retrogradare iminenta, sa-i spunem. Pentru moment, postul lui Bernd Schuster nu este pus in pericol, potrivit declaratiilor lansate in presa de catre mai marii clubului.

Villarreal nu ii poate alinia in aceasta etapa pe Bojan Jokic si Farinos, in conditiile in care ambii sunt accidentat. Antrenorul gazdelor – Marcelino Garcia Toral – este insa foarte fericit odata cu revenirea la echipa a lui Giovani Dos Santos. Tanarul brazilian Chechu Dorado este asteptat sa isi pastreze locul in distributia de start, alaturi de Mateo Musascchio in axul central al defensivei.

Villarreal (sistem de joc 4-4-2): Asenjo – Costa, Dorado, Mussaschio, Mario – Cani, Bruno, Trigueros, Perez – Uche si Santos.

La oaspeti, in schimb, vor lipsi Mounir El Hamdaoui, Flavio Fereira, Casado (accidentati) si Francisco Portillo (suspendat). Jesus Gamez este eligibil dupa etapa de suspendare primita in urma cu doua saptamani.

Malaga (sistem de joc 4-2-3-1): Caballero – Sanchez, Angeleri, Weligton, Antunes – Tissone, Darder – Fabrice, Anderson, Eliseu – Cruz.

Acestea fiind spuse, nu ne mai ramane decat sa mizam pe oricare din urmatoarele trei pronosticuri: Villarreal @ 1.57, scor corect 2-0 @ 7.50 si under 2.5 @ 2.05. Cote oferite de catre casa de pariuri online numarul 1 din online-ul romanesc, dar nu numai, si anume Bet365.