Pariuri Sportive Marseille vs Montpellier – 29.11.2013

Bilet realizat de bonus in 29 November, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Marseille vs Montpellier (29.11.2013) – ora 21:30
Introducere
Marseille si Montpellier vor deschide cea de-a 15-a etapa din Franta Ligue, astazi de la ora 21:30. Vice-campioana Frantei porneste ca favorita, lucru firesc de altfel daca ne uitam cum au stat lucrurile pana acum in acest sezon.
In stagiunea precedenta cele doua echipe s-au duelat de doua ori, de fiecare data castigat OM la limita, scor 0-1 in deplasare si 3-2 pe propria arena.
Marseille
Montpellier
Marseille vine dupa infrangerea din Champions League, scor 3-1 pe terenul lui Arsenal, insa lasand la o parte parcursul extrem de slab din Liga, formatia gazda nu a excelat nici in campionat. OM are 24 de puncte si un golaveraj de 21-14, fiind a patra in Ligue1, la cinci puncte de podium si la zece puncte de liderul absolut, PSG. Gazdele pornesc cu prima sansa la toate agentiile, cota pentru 1 solist fiind chiar una tentanta.
Fosta campioana a Frantei se afla intr-o situatie critica, avand la ora actuala numai 15 puncte in dreptul ei si reusind sa castige doar doua meciuri din 14. In schimb Montpellier este formatia cu cele mai multe remize, noua la numar pana acum. Cu 15 puncte si un golaveraj de 17-18, oaspetii se afla pe locul 16, la cinci puncte peste linia de plutire, iar un esec ar putea s-o duca si mai aproape de zona fierbinte.
Pariuri Marseille vs Montpellier
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.80
  • Desi la prima vedere pare un pariu putin cam riscant, avand in vedere si faptul ca OM nu este cea mai de incredere formatie la pariuri, trebuie sa precizam si faptul ca Montpellier este in cadere libera, fiind printre cele mai iesite din forma echipe din Franta.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!