Fruits and Sevens

Bilet realizat de bonus in 2 July, 2013. Postat in Sloturi Online | Slot Machine pe bani reali | Bonus 100 Euro

Fruits and SevensEfectele vizuale prezente in cadrul jocului Fruits and Sevens cuprind trei elemente principale: fondul, simbolurile si titlul textului. Culorile folosite la realizarea sa constau intr-un albastru clar, iar actiunea se petrece intr-un mod placut ochiului, cu jucatorii avand control asupra slotului. Formatul slotului consta in cinci role si tot atatea linii de castig, ideal mai ales pentru incepatori. Scopul jocului este de a alinia cinci simboluri identice aliniate de la stanga la dreapta pe cele cinci role. In cazul in care jucatorul reuseste trei sau patru simboluri, atunci va incasa o suma de bani aferenta sumei mizate.

Jucati Fruits and Sevens cu 500 Ron Bonus.

Diferentele de sume ce pot fi incasate in cadrul acestui joc pot fi urmarite in tabelul de remunerare (Paytable), care se gaseste in partea de jos a ecranului. Partea cu adevarat interesanta vine in momentul in care e sa amintim de jackpotul progresiv. Acesta poate fi ridicat doar in momentul in care unul dintre jucatori aliniaza cinci de “7” pe cele cinci role.

Jackpotul progresiv este acea suma aflata intr-o continua crestere, mai ales in timpul sesiunilor de joc, si este afisata, de asemenea, in partea inferioara a ecranului principal. Slotul Fruits and Sevens dispune si de o runda bonus, prin intermediul careia va puteti dubla castigurile. Butonul Gamble le ofera jucatorilor sansa de a-si dubla sau pierde castigurile intr-un pariu de 50-50. Butonul apare la sfarsitul fiecarei rotiri castigatoare si poate fi acceptat sau refuzat.

Daca dati peste un aparat generos, care plateste bine, puteti incerca acest buton. In caz contrar, va sfatuim sa nu o faceti. Desi sansele sunt de 50-50, de foarte multe ori se intampla sa pierdeti apasand butonul Gamble.

In esenta, slotul Fruits and Sevens este perfect pentru incepatoare, deoarece nu dispune de runde bonus complexe si este prezentat pe un format mic. Simplitatea jocului, de asemenea, creaza un ritm rapid si ii confera o oarecare cursivitate, aspect care atrage foarte mult.