Xtra Hot

Bilet realizat de bonus in 2 July, 2013. Postat in Sloturi Online | Slot Machine pe bani reali | Bonus 100 Euro

xtra-hotXtra Hot este un slot de fructe care va recompenseaza in cel mai dulce mod posibil, cu bani. Jucatorii online care doresc sa se distreze si sa inregistreze castiguri mari, ar trebui sa incerce slotul Xtra Hot, cu atat mai mult cu cat acesta pune la dispozitia utilizatorilor un procentaj de castig ridicat in comparatie cu alte jocuri.

Ca o prezentare generala, putem spune despre Xtra Hot ca este un slot cu 5 role si 5 linii de castig. Mizele pariate pot incepe de la un eurocent pana la 100 EUR per fiecare linie. Jucatoriii nu pot schimba liniile de castig in momentul in care au apasat pe buton. Acestia au, de asemenea, posibilitatea de a apela la redarea automata cu ajutorul butonului autospin. Astfel, jocul va rula in mod automat.

Jucati slotul Xtra Hot cu 500 Ron Bonus.

Simbolurile folosite sunt portocala, cireasa, lamaia si pruna, care declanseaza functia de multiplicare. Simbolul de patru fructe va multiplica pariul plasat pe fiecare linie atunci cand acestea apar pe aceeasi rola, dupa cum urmeaza: de la prima pana la a treia (x3), de la prima pana la a patra rola (x4) si de la prima pana la a cincea rola (x5).

Simbolul Scatter folosit in Xtra Hot este o stea, fiind acordat indiferent de pozitia acestuia. Exista mai multe reguli pe care jucatorii ar trebui sa le stie in momentul cand joaca Xtra Hot. Se joaca si se plateste de la stanga la dreapta, cu exceptia scatter-ului care poate aparea pe orice rola (sau tambur). Cand aveti un castig scatter, acesta este adaugat in mod automat la castigurile voastre.

Daca apar mai multe simboluri scatter, atunci va fi recunoscut cel care garanteaza cel mai mare castig. Xtra Hot este intr-adevar un slot foarte usor de jucat. Are un aspect simplu, dar cu o grafica plina de culoare si sunete interesante. Mizele nu sunt atat de mari, insa sanse de a castiga premii mari apar la tot pasul!