Pariuri Sportive U20 Croatia vs Chile – 03.07.2013

Bilet realizat de bonus in 2 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Croatia vs ChileCroatia U20 si Chile U20 se vor duela in faza optimilor de finala de la Cupa Mondiala sub 20 de ani, miercuri dupa amiaza incepand cu ora 18:00, ora Romaniei. Partida se anunta a fi una de urmarit, mai ales ca si cotele oferite de agentiile de pariuri online sunt extrem de echilibrate.

Croatia U20 se prezinta impecabil in ultimele luni, iar spre exemplu, din luna februarie pana acum a disputat 5 partide, castigand 4 si remizand una singura. Pana acum la Cupa Mondiala croatii au bifat 2 victorii, 0-1 in fata celor din Uruguay si 2-1 cu Noua Zeelanda, dar si un egal, scor 1-1 cu selectionata sub 20 de ani din Uzbekistan.
Forta ofensiva reprezinta principalul atu pentru croati, acestia reusind sa marcheze in toate meciurile din 2013 pana acum.

Chile U20 pe de alta parte nu se poate lauda cu aceleasi cifre. Sud-americanii au disputat 5 partide in ultimele 3 saptamani. Doua amicale, incheiate cu un egal, 4-4 cu Spania U20 si o victorie, 1-3 cu Australia, la care se adauga cele 3 meciuri din grupele acestui turneu final, acolo unde Chile a bifat 1 victorie, 1 egal si 1 infrangere.
Interesant este faptul ca si sud-americanii au marcat minim 1-2 goluri meci de meci in ultima perioada, asa ca stim la ce sa ne asteptam.

Intre cele doua selectionate acesta este primul meci din istorie la nivelul de Under 20.

Pronostic pariuri sportive: Ambele marcheaza – DA @ 1.83
Argumentele acestui pronostic nu sunt deloc grele. Atat Croatia cat si Chile obisnuiesc sa marcheze meci de meci, iar ca dovada stau cel putin precedentele 5 partide jucate de fiecare selectionata.