Pariuri Sportive U20 Portugalia vs Ghana – 03.07.2013

Bilet realizat de bonus in 2 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Portugalia vs GhanaMiercuri incepand cu ora 18:00 va avea loc de asemenea si meciul dintre Portugalia U20 si Ghana U20, meci din cadrul optimilor de finala de la Cupa Mondiala sub 20 de ani. Balanta nu este foarte dezechilibrata, insa lusitanii pornesc usor ca favoriti, cu o cota de 2.10 in momentul de fata la bet365.

Portugalia U20 este de departe una dintre cele mai spectaculoase formatii de la acest turneu final, dovada ca in cele 3 partide din grupe ale ei s-au marcat in medie 4.67 goluri pe meci. Totusi lusitanii au terminat faza grupelor fara infrangere, bifand 2 victorii, scor 2-3 in fata Nigeriei si 5-0 in fata Cubei, la care se adauga un egal cu Coreea de Sud, scor 2-2.
Ofensiva ramane principalul atu al portughezilor la acest nivel, insa au probleme foarte mari in defensiva, cu 10 goluri incasate in 5 meciuri in luna Iunie.

Pe de alta parte africanii nu se pot lauda cu aceleasi cifre, obtinand calificarea in optimi cu greu, in ultima etapa dupa victoria cu SUA U20. Ghanezii au pierdut primele 2 jocuri din grupa, scor 3-1 si 1-0 in fata Spaniei U20 si Frantei U20, calificandu-se in optimi de pe pozitia a 3-a.
Tinand cont ca echipa din Ghana U20 a incasat gol in fiecare din cele 3 partide de pana acum la Cupa Mondiala U20, ne asteptam la un meci deschis si cu goluri multe si miercuri.

Cele doua selectionate de Under 20 s-au intalnit ultima data in 2007, atunci cand Portugalia s-a impus cu 1-0, insa acest lucru nu are nici o relevanta, deoarece de atunci s-au schimbat in intregime generatiile.

Pronostic pariuri sportive: Peste 1.0 gol la pauza Handicap Asiatic @ 1.73
Avand in vedere faptul ca Portugalia este poate echipa care ofera meciurile cu cele mai multe goluri de la Cupa Mondiala din acest an, ne asteptam ca in meciul contra Ghanei, o formatie care incaseaza goluri meci de meci, sa vedem cel putin 1 gol pana la pauza. In caz ca se va inscrie fix 1 gol, miza va fi returnata.