Thunderstruck 2

Bilet realizat de bonus in 2 July, 2013. Postat in Sloturi Online | Slot Machine pe bani reali | Bonus 100 Euro

Thunderstruck 2Slotul Thunderstruck 2 are la baza lumea zeului Thor. Purtand un asemenea succes in randul jucatorilor de cazinou, Microgaming a decis sa creeze o continuare a jocului, in speta Thunderstruck II.

Thunderstruck II se foloseste de cinci role si ofera pana la 243 de moduri de a castiga. Impacheteaza, de asemenea, simboluri wild, wildstorms si o runda bonus cu nici mai mult nici mai putin de cinci niveluri. Ca si personaje, slotul pune in scena personaje cunoscute din Thor si va ofera sansa de a castiga pana la 10.000 de fise.

Jucati la Unibet slotul Thunderstruck 2  + Bonus pana la 500 RON.

Fanii filmului sau cei care sunt familiarizati cu benzile desenate Thor vor recunoaste imediat elementele grafice si personajele folosite in cadrul slotului Thunderstruck II. Valkyrie, Loki, Odin, Raven si Thor isi fac simtita prezenta prin intermediul acestor role, acompaniati desigur de trasaturile lor celebre, puteri si arme. Acestea includ Mjölnir, ciocanul atotputernicului Thor, curcubeu si simbolurile obisnuite (9, 10, J, Q, K, A).

Muzica de fundal a fost aleasa cu mare grija, creand mereu sentimentul ca urmeaza sa se intample ceva important. Combinatia acestor efecte sonore, grafica HD si animatiile fac din Thunderstruck II unul dintre cele mai interesante sloturi la ora actuala. O adevarata opera de arta creata gratie inspiratiei celor de la Microgaming.

Thunderstruck II ofera pana la 243 posibilitati de a castiga (linii de plata, castig), astfel incat sa puteti plasa pariuri cuprinse intre 0.30 si 15 £/$/€ pe joc. Jucatorii nu pot regla numarul de linii, dar pot utiliza pana la zece monede, in functie de cerintele lor.

Trei sau mai multe simboluri Mjölnir va vor duce in Great Hall of Spins. Cu cat intrati mai mult in aceasta sala, cu atat va creste numarul de rotiri gratuite. Valkyrie acorda zece rotiri cu un multiplicator de 5x. Dupa a cincea vizita, veti castiga 15 rotiri gratuite tematice Loki. Dupa a zecea rotire, Odin va acorda 20 de rotiri gratuite in cadrul carora puteti face bani frumosi.