Fulham vs Bolton – 01 Octombrie 2014

Bilet realizat de Pariuri in 1 October, 2014. Postat in Pariuri Online

fulham

Fulham si Bolton vor fi protagonistele ultimului meci din etapa cu numarul zece in Anglia Championship. Cele doua tabere vor fi adversare in aceasta seara de la ora 22:00, ambele aflandu-se in criza de rezultate, sub linia de plutire la ora actuala.

Fulham are nevoie de victorie neaparat pentru a continua revenriea de forma inceputa runda trecuta, cand de fapt a bifat primul succes al sezonului. Londonezii au doar patru puncte in dreptul lor dupa noua etape scurse, fiind penultimii in clasament. Pe langa asta, golaverajul de 8-20 este cel mai slab din Championship, cu ante-penultima ofensiva si cea mai slaba aparare.

Bolton Wandereres sta ceva mai bine, insa la fel ca si in cazul gazdelor, situatia echipei este una critica. Mai precis, formatia vizitatoare a bifat o victorie, doua remize si sase esecuri. Cele cinci puncte si golaverajul de 7-15 plaseaza echipa pe locul 22, primul din zona retrogradarii. Bolton vine dupa doua esecuri la rand fara gol marcat, iar o noua infrangere i-ar duce o pozitie mai jos in clasament, facand rocada cu Fulham.

Din Aprilie 2011 pana in prezent cele doua tabere s-au duelat de trei ori. Fulham s-a impus de fiecare data, scor 3-0 si 2-0 pe acest teren, dar si un alt 3-0 in deplasare.

Avand in vedere ca ambele tabere au probleme serioase in atac, cu medii de sub un gol marcat pe meci, mizam pe Sub 3.0 goluri Handicap Asiatic, cota de 1.57 oferita de bet365 fiind una atractiva.