Pariuri Sportive – Wolves vs Huddersfield – 01.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 1 October, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Wolves vs Huddersfield (01.10.2014) – ora 21:45
Cea de-a zecea etapa din Anglia Championship le va pune fata in fata pe Wolverhampton si Huddersfield in aceasta seara de la ora 21:45. Gazdele au prima sansa, asa cum era de asteptat, tinand cont de parcursul celor doua pana acum.
Acum doua sezoane s-au mai intalnit cele doua tabere, Huddersfield castigand ambele jocuri. De altfel, ultimele sase confruntari directe, din 1999 pana in prezent, au fost castigate de oaspetii acestui joc.
Wolves Huddersfield
Wolverhampton cu siguranta este dornica de revansa si totodata hotarata sa intrerupa aceasta serie negativa contra adversarei de azi. Lupii au cinci victorii, un egal si o singura infrangere in cele noua meciuri de pana acum, iar cu 18 puncte in dreptul lor se afla pe pozitia a sasea. Totusi echipele de deasupra au jucat deja in aceasta etapa, iar daca Wolves se vor impune, atunci vor deveni liderii ligii secunde. Huddersfield in schimb se zbate in acest sezon sa evite retrogradarea. Echipa nu s-a descurcat prea bine in primele noua etape, castigand doar doua partide. Cu un total de opt puncte in dreptul lor, dar si un golaveraj de 9-19, echipa vizitatoare se afla pe locul 21, primul de deasupra zonei de retrogradare, avand cea mai slaba defensiva din campionat, exceptand-o pe cea a lui Fulham (20).
Pariuri Wolves vs Huddersfield
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.80

  • Pariul ales este putin cam riscant, insa si cota este pe masura. Wolverhampton este totusi echipa mai in forma in comparatie cu Huddersfield care se afla in corzi, abia etapa trecuta dand ceva semne de revenire.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,