Pronostic – Malmo vs Olympiakos – 01.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 1 October, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

pronostic manchester united olympiakos optimi liga campionilor

Malmo si Olympiakos vor fi adversare astazi de la ora 21:45, ora obisnuita a Ligii Campionilor, in cea de-a doua etapa din faza grupelor. Grecii sunt favoriti, insa cu siguranta suedezii nu vor ceda usor, aratand destul de bine si in prima partida cu Juventus.

Chiar si asa, Malmo a fost invinsa in cele din urma de campioana Italiei, scor 0-2 pe Juventus Stadium acum doua saptamani. Campioana Suediei este ultima in Grupa A, avand sanse minime chiar si la locul trei, tinand cont ca in grupa se mai afla Juventus, Olympiakos si Atletico Madrid, toate fiind echipe mai bine cotate.

Grecii pe de alta parte vin dupa un succes impresionant in prima etapa, scor 3-2 in fata propriilor suporteri avand-o ca adversara pe finalista editiei precedente, Atletico Madrid. Astfel, Olympiakos este a doua in Grupa A, iar o victorie ar insemna un pas inainte catre obtinerea unui loc in primele doua, dar si consolidarea in proportie de 99% a locului trei ce duce in Europa League. Malmo si Olympiakos vor fi acum adversare pentru prima oara in istoria recenta a fotbalului.

Pronostic: Olympiakos DNB @ 1.40
Olympiakos este fara doar si poate echipa superioara, cu un lot mai valoros. Dupa ce au invins-o pe Atletico, ne asteptam ca oaspetii sa se impuna si in Suedia contra lui Malmo. Totusi in caz de egalitate miza va fi returnata.