Hot Cash

Bilet realizat de bonus in 3 July, 2013. Postat in Sloturi Online | Slot Machine pe bani reali | Bonus 100 Euro

Hot CashHot Cash este un slot cu 5 role si 9 linii de castig, care poate fi gasit in orice cazinou online, cu urmatoarele avantaje: simbol wild, scatter si doua jocuri bonus. Hot Cash este un slot video conceput in stil Las Vegas, iar simbolurile prezente aici sunt dupa cum urmeaza: doua zaruri (simbol wild), iepure (simbol scatter), masina (simbol bonus), roata norocului (simbol bonus), clopotel, sapte, bar, pepene, prune, lamaie, struguri, portocala si cirese. In momentul in care se inregistreaza o combinatie castigatoare, aceste simboluri prind viata si devin brusc animate.

Jucati la Unibet slotul Hot Cash + Bonus pana la 500 RON.

Pariurile plasate in cadrul jocului de cazinou Hot Cash pot varia de la 0.05 $ pana la 20 $ per linie ($0.10, $0.25, $0.50, $1, $2, $5, $10). Puteti selecta pana la 9 linii de plata, caz in care pariul maxim poate fi de 180 $. Prin simpla apasare a butonului “Bet Max”, veti selecta 20$ per linie. Pentru a continua jocul, nu trebuie decat sa apasati pe “Spin”.

Cel mai bine platit simbol la acest slot este zarul (zarurile). In cazul in care pariati suma maxima pe linie si obtineti 5 astfel de simboluri, veti castiga un pot in valoare de 100.000$. Daca nu jucati cate 20$ pe linie, veti ridica in jur de 3000 de fise. Acesta este simbolul wild si va substitui toate simbolurile, cu exceptia celor pentru bonus si a simbolului scatter. Nu e niciun secret pentru nimeni ca zarurile sunt cele mai dorite simboluri in cadrul acestui slot.

Iepurele este simbolul scatter. Cand nimeriti minim doua astfel de simboluri, veti castiga automat. Pentru cinci simboluri scatter, slotul plateste pana la 1800 de fise. Spre deosebire de alte sloturi care dispun de scatter, combinatiile castigatoare din Hot Cash sunt multiplicate cu pariul pe linie.

Trei simboluri Bonus Wheel (de la stanga la dreapta) pe o linie activa va declansa jocul bonus. Apasati butonul spin si asteptati-va la castiguri maxime de 4500 de fise. In schimbul a trei simboluri Bonus Cash, primiti sansa de a participa la jocul bonus Hot Cash, caz in care nu ne mai ramane decat sa va uram mult noroc!