Iron Man 2

Bilet realizat de bonus in 3 July, 2013. Postat in Sloturi Online | Slot Machine pe bani reali | Bonus 100 Euro

Iron Man 2Asemeni filmului care sta la originea acestui slot, Iron Man 2, jocul propus de catre Playtech pare sa aiba un oarecare succes in randul utilizatorilor cazinoului online Unibet si nu numai. Iron Man 2 este un slot cu 5 role, 25 linii de plata si un echilibru perfect intre jocul propriu zis si caracteristicile sale foarte interesante. Grafica excelenta si efectele de sunet adauga un plus de aroma acestei experiente, conferindu-i un statut de dorit in lumea sloturilor din cadrul cazinourilor online, dar si offline.

Jucati la Unibet slotul Iron Man 2 + Bonus pana la 500 RON.

Ca si in cazul altor jocuri concepute de Playtech, Iron Man 2 abunda in elemente grafice deosebite, folosindu-se cu succes de elementele utilizate in film. Prezentarea vizuala este excelenta, dar, din pacate, jocul este complet lipsit de muzica (exceptand sunetele care vin cu fiecare combinatie castigatoare). Acesta ar fi probabil singurul dezavantaj al slotului Iron Man 2.

Surprinde, totusi, prin modul neobisnuit in care au fost reprezentate simbolurile. Mai precis, veti observa imediat ca multe dintre simboluri acopera mai mult decat o linie, creand confuzie la un moment dat. Dupa doua-trei rotiri, insa, va veti obisnui imediat. Simbolurile sunt tratate exact ca aceeasi pictograma, indiferent daca sunt amplasate in partea inferioara sau superioara.

Nu trebuie sa stiti prea multe trucuri pentru a juca Iron Man 2. Inainte de toate, va trebui sa stabiliti valoarea nominala a pariului per linie, numarul de linii de castig (sau de plata) pe care doriti sa le activati si sunteti gata de joc. Nu va mai ramane decat sa apasati pe “spin”. Restul depinde de norocul pe care il aveti.

In afara de simbolurile cool afisate, Iron Man 2 ofera si un simbol clasic wild (pictograma vultur), care inlocuieste toate simbolurile in afara simbolului scatter (Iron Man 2 Logo). Acesta din urma aduce cu sine deblocarea a 10 rotiri gratuite, care beneficiaza de un factor de multiplicare 2x, asemeni simbolului wild.