Plenty on Twenty

Bilet realizat de bonus in 3 July, 2013. Postat in Sloturi Online | Slot Machine pe bani reali | Bonus 100 Euro

Plenty on TwentyNumele slotului Plenty On Twenty te duce cu gandul la promisiunea incasarii unor castiguri ce au la baza cele peste 20 de linii de plata. Totul realizat prin intermediul unor simboluri (scatter) care aduc cu sine si premii potentiale de pana la 50.000 de dolari.

Aspectul general este similar cu cel intalnit pe orice alt slot cu cinci role, cu o singura mare diferenta. In cadrul jocului Plenty On Twenty se pot inregistra combinatii castigatoare impresionante, mai ales atunci cand sunt implicate si caracteristicile bonus. Simbolurile sunt constituite din icoane viu colorate si includ cirese, clopot, prune, lamai, portocale zambitoare, stelute si un logo imbracat in “7”.

Jucati slotul Plenty on Twenty cu 500 Ron Bonus.

Slotul Plenty On Twenty este plin de satisfactii, cu castiguri procentuale de 95.61% din totalul din incasari. Puteti paria sume cuprinse intre 20 de centi si 20 $ per linie. Daca sunteti un highroller, puteti ridica un jackpot de pana la 1000 $. Acest lucru se intampla in momentul in care pe ecran vor aparea cele 5 simboluri scatter. Un alt simbol de urmarit ar fi acel 7 rosu (simbolul castigator wild), care va inlocui orice alt simbol pentru a genera un castig.

In ceea ce priveste rundele bonus, ei bine, Plenty on Twenty nu dispune de asa ceva. Asadar, un aspect care ar putea indeparta multi pasionati de sloturi. Avantajul sau ramane, totusi, rata de castig de pana la 95.61% (caracteristica rar intalnita la sloturi). In cazul in care sunteti in cautarea unui slot cu runda bonus, va recomandam Reel King sau Book of Ra Deluxe.

Desi Plenty on Twenty poate parea un joc subdezvoltat fata de ceea ce intalnim astazi in cadrul cazinourilor online, acesta contine animatii interesante, dispune de avantajul unor castiguri extraordinare, cu alte cuvinte o sursa inepuizabila de divertisment. Jucati Plenty On Twenty la cazinourile online care pun la bataie bonusuri mari, atat la inscrierea pe site, cat si cel de reincarcare.