Incredible Hulk

Bilet realizat de bonus in 8 July, 2013. Postat in Sloturi Online | Slot Machine pe bani reali | Bonus 100 Euro

Incredible HulkIncredible Hulk este un slot relativ nou aparut in oferta cazinourilor online. Bazat pe personajul binecunoscut din filmul cu acelasi nume, creat de Stan Lee, Incredible Hulk este alter ego-ul lui Dr. Bruce Banner. A fost transformat in acest personaj amenintator datorita unui experiment gamma care a mers extrem de prost. Benzile desenate cu Incredibilul Hulk au fost introduse undeva prin anii ‘70, rulau ca un serial TV clasic, pentru ca mai apoi sa se realizeze si un film pe aceasta tema. Sloturile Marvel create de Playtech au o cerere foarte mare in randul jucatorilor din lumea intreaga.

Multe dintre aceste personaje au fost luate direct de pe paginile revistelor de benzi desenate si au fost introduse in lumea sloturilor online. Chiar inainte de a lovi butonul spin, jucatorii sunt intampinati cu o grafica uimitoare, animatii 3D si muzica intensa, menita a creste suspansul.

Jucati la Unibet slotul Incredible Hulk + Incasati Bonusul de 500 RON.

Slotul Incredible Hulk este unul traditional cu 5 role si 25 de linii de castig. Fisele variaza de la 0.01$ pana la 5$, cu un pariu maxim de cinci fise per linie. Cea mai mare combinatie castigatoare poate consta intr-un jackpot de 4000 de fise. Aceasta suma va fi platita in schimbul a cinci simboluri de pericol radioactiv pe o linie de plata activa.

Acest joc captivant este dotat cu simbolurile pe care le-ar putea astepta orice jucator de la un slot cu Incredible Hulk in postura de personaj principal. Masini de politie, Hulk, simboluri stralucitoare care anunta pericolul, logo-ul Incredible Hulk, elicopter, simbol Smash Bonus si altele.

Hulk insusi este simbolul wild in acest joc. Apare numai pe rolele 2, 3 si 4 pentru a completa combinatiile castigatoare; exceptie face, dupa cum bine va asteptati, caracteristica bonus – scatter. In cazul in care Hulk apare pe pozitia de mijloc in rola a treia, atunci va ofera in mod gratuit alte 2 rotiri. Pentru alte combinatii castigatoare, verificati sectiunea paytable.