Ultra Hot Deluxe

Bilet realizat de bonus in 8 July, 2013. Postat in Sloturi Online | Slot Machine pe bani reali | Bonus 100 Euro

Ultra Hot DeluxeUltra Hot Deluxe este un simbol al sloturilor create de-a lungul timpului, marca inregistrata Unibet. Cu cele sapte simboluri constand in fructe colorate, nu face nimic altceva decat sa starneasca interesul jucatorilor de cazinou, pasionati de “Fruit Machine” sau “Fruity”, asa cum sunt cunoscute ele. Cele trei role ale slotului cresc in mod exponential sansele de castig ale jucatorilor!

Pentru a castiga cu Ultra Hot Deluxe, nu trebuie decat sa aliniati acelasi simbol pe cele trei role ale slotului. Regulamentul prevede ca aceste combinatii castigatoare (simboluri) sa fie aliniate de la stanga la dreapta. Primiti banii in cazul in care respectivele simboluri sunt pe aceeasi linie.

Jucati slotul Ultra Hot Deluxe cu 500 Ron Bonus.

In momentul in care veti intra in joc, veti fi intrebati ce mize doriti sa folositi. Ajustarea mizelor se realizeaza prin intermediul butoanelor + / –. Faceti clic pe “Start” pentru a da drumul la joc. Jucatorii pot opta, de asemenea, pentru redare automata facand clic pe “Autostart”. Daca ati apasat din greseala pentru redare automata, anulati-o printr-o noua apasare a butonului Autostart.

Castigurile ce pot fi inregistrate de jucatori pot fi gasite in sectiunea Paytable. In fapt, castigurile nu reprezinta nimic altceva decat o multiplicare a sumelor pariate in dreptul fiecarei combinatii castigatoare. Butonul Gamble va aparea rapid in momentul in care Ultra Hot Deluxe va afisa cel putin doua simboluri asemanatoare. Gamble Game va ofera sansa de a dubla castigul. Faceti clic pe Gamble pentru a va incerca a doua oara cand apare butonul.

E bine de stiut ca nu trebuie neaparat sa optati pentru aceasta optiune. Aveti posibilitatea sa faceti clic oricand pe “Collect” pentru a va colecta castigurile si a reveni la jocul principal Ultra Hot Deluxe. Cazinourile online includ slotul Ultra Hot Deluxe cu mize incepand de la 0.08€ pana la 4€ per linie. Cel mai mare premiu pe care il puteti ridica pe o linie de plata activa este de 3000€.