Pariuri Sportive Sion vs Marseille – 09.07.2013

Bilet realizat de bonus in 8 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Sion vs MarseilleO. Marseille va incepe perioada de pregatire contra elvetienilor de la FC Sion, marti seara de la ora 22:00. Acesta este primul amical al verii pentru francezi, iar acestia pornesc ca mari favoriti la pariuri sa isi treaca in cont toate cele 3 puncte, cu o cota in jur de 1.65 in majoritatea cazurilor.

Sion are avantajul meciurilor in picioare, insa la cum s-a prezentat am putea spune ca nu mai exista nici un fel de avantaj. Elvetienii au disputat 3 partide de pregatire vara aceasta, nereusind sa marcheze nici un gol.
Acestia au pierdut cu scorul de 1-0 in fata celor de la Laussane, apoi au remizat, scor 0—0 in fata lui Servette, ca in urma cu 3 zile sa piarda in fata mult mai bine cotatei, Wolfsburg, scor 0-4.

Marseille pe de alta parte a avut un sezon foarte bun in Ligue 1, sezon incheiat cu obtinerea locului secund in Franta. OM vine dupa vacanta, iar la prima vedere acesta ar putea fi un dezavantaj, insa diferenta de valoare dintre cele doua loturi este asteptata sa isi spuna cuvantul atat in teren cat si pe tabela de marcaj.
Apararea s-a dovedit a fi in sezonul trecut punctul forte al lui Marseille, ofensiva neridicandu-se la acelasi nivel.

Sion si Marseille au mai disputat un amical si vara trecut, pe 8 Iulie, atunci cand au incheiat nedecis, scor 1-1.

Pronostic pariuri sportive: Victorie Marseille @ 1.67
Mergem in acest meci pe mana echipei mai bune si superioara din toate punctele de vedere, si anume Marseille. Sion nu a reusit sa inscrie pana acum in perioada de pregatire in fata unor echipe mult mai slabe de OM, iar acest lucru ar trebui as ii ingrijoreze pe elvetieni.