Pariuri Sportive Furth vs Celtic – 09.07.2013

Bilet realizat de bonus in 8 July, 2013. Postat in Pariuri Sportive Online

Furth vs CelticFurth si Celtic vor fi puse fata in fata marti seara de la ora 20:00 intr-un meci amical inaintea caruia cele doua tabere se afla in situatii total diferite si nici pe departe cum ne-am fi asteptat. Uitandu-ne pe cifrele celor doua echipe din perioada de pregatire nu este exclus sa avem parte de o oarecare surpriza pe tabela.

Furth s-a prezentat admirabil in cele 4 amicale disputate pana acum vara aceasta, desi nu a intalnit decat doua echipe puternice, pe Slavia Praga si Plzen, ambele invinse cu 3-0, respectiv 1-0. Acestor succese li se mai adauga alte doua victorii, insa in fata unor formatii mai slab cotate, precum Bamberg si FC Schweinfurt.
Dupa un sezon dezastruos in Bundesliga, Furth da semne ca incepe sa miste si in atac, lucru pe care nu obisnuia sa il faca in sezonul recent incheiat.

Celtic pe de alta parte s-a prezentat mult sub asteptari in perioada de pregatire, desi scotienii nu au disputat decat doua meciuri amicale. Echipa care in sezonul trecut de Champions League o invingea pe Barcelona a pierdut cu scorul de 0-1 in fata ucrainienilor de la Sevastopol, proaspat promovati in prima liga, dar si in fata romanilor de la CFR Cluj, scor 2-1, aceasta infrangere venind total pe neasteptate.

Pronostic pariuri sportive: Peste 2.5 goluri
Consideram ca la cum se prezinta cele doua tabere este oarecum riscant sa mergem pe mana uneia dintre ele, asa ca am ales un pronostic mult mai sigur, si anume Peste 2,5 goluri. Furth a oferit meciuri de over 2.5 in toate cele 4 jocuri din pregatiri pana acum, in timp ce Celtic vine dupa un meci cu 3 goluri disputat in fata lui CFR Cluj.