Indonesia XI vs Juventus – 06 August 2014

Bilet realizat de Pariuri in 5 August, 2014. Postat in Pariuri Online

pronostic sassuolo juventus serie aMiercuri dupa amiaza, mai exact la ora 16:00, ora Romaniei, campioana en-titre din fotbalul italian, Juventus Torino, va disputa un amical in fata celor de la Indonesia XI, amical inaintea caruia porneste ca favorita certa pe hartie si probabil si la agentiile de pariuri atunci cand vor aparea cotele in oferte.

Indonesia XI obisnuieste vara de vara sa sustina meciuri amicale in fata puterilor din fotbalul european, acesta fiind insa primul din 2014. In 2012 asiaticii au disputat amicale cu Inter si Valencia, pierzand cu 0-3, respectiv 0-5. A urmat apoi vara anului 2013 cand adversarii au fost Arsenal (0-7), Liverpool (0-2) si Chelsea (1-8). Ramane de vazut ce se va intampla in fata lui Juventus, asiaticii avand sanse minime, fiind doar o chestiune de scor.

Pentru Juventus Torino acesta este abia al doilea meci de pregatire din aceasta vara, insa mai este timp, tinand cont ca in Italia campionatul incepe abia la sfarsitul lunii August. Juve a scos o remiza acum o saptamana in fata Cesenei, scor 0-0. Campioana din Serie A l-a adus in aceasta vara pe Morata, acesta accidentandu-se deja, urmand sa lipseasca inca cel putin o luna de zile. S-a vorbit mult de plecarile lui Vidal si Pogba, insa pana acum nimic concret.

Asa cum am spus, la ora scrierii acestei avancronici cotele nu au fost introduse in ofertele agentiile. Va recomandam sa pariati pe o victorie la minim 2-3 goluri a celor de la Juventus, sau de ce nu, chiar pe un meci cu minim patru goluri intre Indonesia XI si Juve, asiaticii fiind buni incasatori dupa cum am observat an de an.

Tags: , , ,