Pronostic – Salzburg vs Karabakh – 06.08.2014

Bilet realizat de Pariuri in 5 August, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

salzburgMiercuri seara de la ora 21:30 va avea loc cel mai dezechilibrat duel la nivel de cote din ultimul tur preliminar al Uefa Champions League inainte de play-off, si anume Salzburg va primi vizita lui Karabakh, austriecii fiind mari favoriti cand vine vorba de pariuri.

Salzburg se prezinta la acest meci din postura echipei net superioara, o echipa care a explodat in ultima perioada si este gata sa impresioneze si mai mult sezonul acesta in cupele europene. Pentru asta austriecii sunt nevoiti sa intoarca esecul neasteptat din tur, scor 1-2 in Azerbaijan. Dupa trei etape in campionatul intern, Salzburg a obtinut trei victorii, marcand de 13 ori, indreptandu-se astfel catre un nou titlu de campioana.

De partea cealalta a baricadei se afla campioana din Azerbaijan, Karabakh, echipa care a realizat o mare surpriza saptamana trecuta pe teren propriu, asa cum am zis. Azerii au mai trecut de un tur preliminar, eliminand-o pe Valletta, scor 5-0 la general. Dupa ce au inceput amicalele cu un esec, Karabakh a obtinut apoi rezultate bune si in pregatiri, mai exact trei victorii categorice, ofensiva fiind pe val.

Intalnirea din tur, castigata de Karabakh cu 2-1 acasa este singura de pana acum intre cele doua tabere, iar in returul de miercuri ne asteptam ca Sazlburg sa nu mai calce stramb si sa obtina calificarea in play-off.

Pronostic: Salzburg -1.5 HA @ 1.40

Sazlburg este o formatie de top in devenire, investitiile masive din ultima perioada incepand sa dea roade. Echipa a castigat la pas campionatul in Austria, iar forta ei ne asteptam sa vada si in acest meci pe tabela de marcaj, meci in care Salzburg nu isi permite pasi gresiti.

Tags: , , ,