Liverpool – All Stars Thai – 14 Iulie 2015

Bilet realizat de bonus in 14 July, 2015. Postat in Pariuri Online

Cel mai interesant pariu va va fi prezentat pe scurt in aceasta rubrica. Pariul de astazi are o cota extraordinara penetbet.ro. Este vorba despre meciul dintre Liverpool si All Stars Thai, care se va disputa in Bangkok. Acesta nu numai ca are o cota apetisanta cat si o idee interesanta din partea autoritatilor tailandeze.

Pentru Liverpool este un meci amical de inceput de sezon foarte urmarit. Acesta este meciul de inceput din cele 5 pe care le are programate pentru urmatoarele saptamani. Lotul va calatori prin Tailanda, Australia, Malaezia si Finlanda, acolo disputand ultimul meci din acest cantonament de meciuri amicale, impotriva Stoke City.

Aceste doua echipe se intalnesc pentru prima data in istoria fotbalului. Echipa de staruri a Tailandei este formata din mai multi jucatori cunoscuti ai acestora. Acest tip de meci este unul anual si este sponsorizat de consiliile tailandeze pentru locuitori si fani. Aceasta a mai disputat partide cu Manchester United sau cu Chelsea F.C.

Liverpool vine dupa un sezon nu atat de bine incheiat, dar este de notat ca ultima data cand aceasta a fost in Tailanda a castigat in fata echipei nationale tailandeze cu scorul de 3-0. Meciul se va juca pe Rajmangala Stadium, Bangkok, care are arpoximativ 50.000 de locuri. Acest stadion este al echipei nationale de fotbal tailandeze. Aceasta a pierdut anul trecut meciul imptriva lui Chelsea tot pe acest stadion. Tacticile folosite vor lasa loc interpretarilor meciurilor lui Liverpool pentru intreg sezonul. Vom putea sa vedem un 4-3-3 jucat de Rodgers, care va incerca sa arate ca echipa este puternica atat in atac cat si in apararare. Acesta are multe alte variante pe care le putea juca deoarece are foarte multi oameni in mijloc si astfel poate reusi sa treaca pe parcurs la un 4-2-3-1 mai interesant din punct de vedere al jocului de mijloc.

Pariul este unul fabulos ce va poate aduce castiguri incredibile daca veti reusi sa pariati corect si sa castigati. Cotele de pe netbet.ro sunt de 13.00. Este o sansa unica sa castigati atat de mult dintr-un singur pariu. Va invitam sa pariati cu atentie!