Dynamo Kiev si Sahtior Donetk – 14 Iulie 2015

Bilet realizat de bonus in 14 July, 2015. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Astazi se va disputa in Ucraina partida de fotbal ce va decide castigatoarea Super Cupei Ucrainei, aceasta fiind aleasa dintre Dynamo Kiev si Sahtior Donetk.

Dynamo Kiev este castigatoarea de anul trecut a campionatului ucrainean si vine dupa un sezon foarte bun in Champions League unde a batut Everton. In ultima intalnire Dynamo Kiev a castigat finala cupei ucrainene in fata lui Sahtior cu scorul de 2-1. Este o echipa periculoasa si foarte interesanta din punctul de vedere al tacticilor folosite. Echipa s-a marit intre timp, jucatori importanti reintorcandu-se in primul 11 al echipei sau oameni precum mijlocasul Radosav Petrovic s-au alaturat echipei.

Sezonul anterior a inceput pentru ambele echipe remarcabil. Meciul a fost echilibrat, in final Sahtior reusind sa se impuna cu scorul de doi la zero. Sezonul acesta incepe cu un meci care va oferi informatii pretioase despre schimbarile tactice ale ambelor echipe. Dupa Supercupa Ucrainei vom afla care dintre acestea este mai pregatita sa infrunte acest sezon mai bine.

Sahtior Donetk vine dupa un sezon bun. Mircea Lucescu a afirmat la inceputul sezonului trecut ca nu se astepta ca aceste doua echipe sa fie atat de bine pregatite. Anul acesta Sahtior a adus oameni importanti in lotul echipei. Jucatori precum croatul Eduardo sau Serhiy Gryn au fost introdusi in tacticile pe care Mircea Lucescu le va folosi anul acesta pentru a reusi sa ajunga cat mai departe in cupele europene. Dupa ce Sahtior a pierdu titlul si cupa anul trecut, acestia vin din urma si mai motivati sa reuseasca o victorie in fata celor de la Dynamo Kiev. Inainte de meciul din Supercupa, Mircea Lucescu se axeaza pe antrenamentul atat fizic cat si tactic pentru acesta. Jucatorii au urmarit tactici defensive cat si de atac. De notat ca Fred, care a fost selectat in Copa America, a revenit in lotul echipei.

Este un meci de notat din punct de vedere tactic. Va fi o infruntare intre doua forte ale ucrainei, care vin dupa doua sezoane incredibile si cu doua echipe imbunatatie din punct de vedere al jucatorilor din lot. Ambele vor fi foarte atente si vor incerca sa marcheze cat mai mult.

Meciul va fi de avenrgura mare. Casele de pariuri asigura cote interesante astfel incat winmasters.com ofera o cota apetisanta de 3.30 pentru acest meci. Va uram succes !