Pronostic – Atlas vs Newcastle – 15.07.2015

Bilet realizat de Pariuri in 14 July, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic - Atlas vs Newcastle - 15.07.2015

In aceasta noapte, incepand cu ora 04:00, ora Romaniei, vom avea parte de un duel foarte interesant intre Atlas si Newcastle United, duel amical ce se anunta destul de strans si echilibrat.

Mexicanii sunt vazuti cu sansa a doua oarecum de catre agentiile de pariuri, insa nu ar trebui sa ne grabim cu un pariu in acest caz. Echipa vine dupa aproape doua luni de zile fara meci disputat, acesta fiind primul amical al verii pentru Atlas, formatie care a terminat pe locul patru campionatul propriu-zis din Mexic, fiind eliminata apoi in prima runda de play-off.

Newcastle United spera la un sezon mai bun decat precedentul, cand a trait periculos in a doua jumatate a clasamentului din Premier League. Echipa si-a inceput deja pregatirea pentru campania urmatoare, insa n-a rupt gura targului, impunandu-se cu greu, scor 1-0 in fata lui Gateshead, echipa care evolueaza in ligile inferioare din fotbalul englez. Cota pentru un eventual succes al oaspetilor este de 2.25 in momentul de fata la mai toate agentiile care au introdus meciul in oferta pana acum.

Pronostic: X2 @ 1.44
Mizam pe cel putin un egal scos de englezi in meciul contra mexicanilor, desi cu siguranta nu va fi o misiune usoara, mai ales ca echipa gazda are avantajul terenului propriu, plus ca este si obisnuita cu fusul orar, spre deosebire de Cotofenele de pe St. James Park.

Tags: