Pronostic – Celtic vs Stjarnan – 15.07.2015

Bilet realizat de Pariuri in 14 July, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic - Celtic vs Stjarnan - 15.07.2015

In cel de-al doilea tur preliminar din Uefa Champions League avem multe meciuri foarte dezechilibrate, unul dintre acestea fiind cel dintre Celtic Glasgow si Stjarnan, programat miercuri seara de la ora 21:45, ora Romaniei.

Celtic Glasgow e mare favorita in fata campioanei Islandei, avand toate argumentele de partea ei. Scotienii nu au stat degeaba pana acum in aceasta vara, si pe langa activitatea de pe piata transferurilor, echipa a disputat si trei meciuri de pregatire, bifand doua victorii si un esec, Real Sociedad (victorie cu 1-0) fiind cel mai dificil adversar de pana acum. Cota pentru 1 solist nu sare de 1.10 la nici o agentie de pariuri online la ora actuala.

Stjarnan, dupa cum am spus, este campioana Islandei si se afla in plin campionat, acest lucru putand sa reprezinte un oarecare avantaj pentru oaspeti, insa diferenta de valoare dintre cele doua tabere este mult prea mare pentru a incapea vorba de asa ceva. Nordicii au pierdut trei din ultimele patru meciuri de campionat, fiind departe de forma aratat sezonul trecut. Oaspetii stau slab si cand vine vorba de meciurile jucate in deplasare in ultima perioada.

Pronostic: Peste 1.5 goluri in repriza 2 @ 1.60
E firesc sa ne asteptam la un meci inclinat catre poarta echipei vizitatoare in conditiile date. Celtic e favorita certa si mizam pe un meci cu multe goluri, sau cel putin doua goluri in repriza secunda.

Tags: