Lugano vs Fiorentina – 05 Septembrie 2014

Bilet realizat de Pariuri in 4 September, 2014. Postat in Pariuri Online

pronostic fiorentina chievo cupa italieiAvand in vederea ca weekendul acesta este pauza competitionala pentru ca echipele nationale sa isi reia activitatea, pentru Fiorentina nu inseamna decat un nou prilej de a-si testa fortele intr-un meci amical. Italienii vor disputa o partida de pregatire in Elvetia pe terenul celor de la Lugano, echipa de liga secunda.

Lugano, asa cum am spus si mai sus, vine din Challenge League, a doua divizie de fotbal din Elvetia. Echipa gazda a disputat sase partide de la inceputul lui August pana acum, bifand doua victorii, doua remize si doua infrangeri, astfel ca forma echipe nu este una de exceptie. Elvetienii pot profita insa de faptul ca echipa adversa va fi fara cativa jucatori de baza, plecati la echipele nationale.

Fiorentina este echipa net superioara din toate punctele de vedere. Dupa o vara excelenta, cu sapte victorii si un singur esec in amicale, trupa din Firenze a inceput slab noua editie de campionat in Serie A, pierzand in deplasarea de pe terenul vice-campioanei AS Roma, scor 0-2, in ciuda faptului ca finalul sezonului trecut a prins-o intr-o forma buna, vorbind strict de meciurile jucate pe teren strain. Acesta este primul duel direct din istorie intre Lugano si Fiorentina.

Fiind un meci amical, cotele nu au fost inca introduse in ofertele agentiilor de pariuri, insa pana la ora jocului cu siguranta acest lucru se va intampla. Noi recomandam o eventual victorie a Fiorentinei, cota urmand sa fie una acceptabila, mai ales ca oaspetii vor folosi in mare masura jucatori de rezerva.

Tags: , , , ,