Pronostic – Bohemians vs Bray – 05.09.2014

Bilet realizat de Pariuri in 4 September, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

bohemians

Bohemians porneste ca mare favorita in meciul de vineri seara, ora 21:45 contra celor de la Bray, meciul facand parte din cadrul etapei cu numarul 27 in Irlanda Premier League. Diferenta dintre cele doua tabere se vede atat in clasament, cat si in cotele oferite de casele de pariuri.

Bohemians are doua meciuri in minus, meciuri pe care daca le-ar castiga ar urca trei pozitii in clasament. Echipa se afla momentan pe un rusinos loc noua din 12, la noua puncte peste linia de plutire. Gazdele au 28 de puncte dupa 24 de partide disputate, dar si un golaveraj negativ de 30-31. Chiar si asa, echipa porneste cu o cota de 1.55 pentru victorie.

Bray se afla intr-o situatie si mai delicata, avand emotii chiar vis a vis de retrogradare. Formatia oaspete vine dupa doua etape fara infrangere, cu o remiza si un succes, ajungand la 22 de puncte si un golaveraj de 21-50. Astfel, Bray este a zecea in clasament, prima peste zona rosie, la trei puncte de locul de baraj si la sapte de ultima pozitie ce retrogradeaza direct.

Bohemians si-a aratat superioritatea si in ultimul meci direct, chiar in deplare, scor 5-0. In prima intalnire directa din 2014 cele doua cluburi au terminat nedecis, scor 1-1.

Pronostic: 1 solist @ 1.55
Bohemians are toate argumentele de partea ei, plus ca si in ultimul meci direct s-a aratat echipa mai buna, asa cum am spus. Cota oferita de bet365 in acest moment pentru 1 solist este foarte atractiva si nu merita trecuta cu vederea.

Tags: , , , ,