Meciul zilei – 01.01.2017

Bilet realizat de Pariuri in 31 December, 2016. Postat in Meciul Zilei

Arsenal vs Crystal Palace (01.01.2017) – ora 18:00
meciul zilei2Turul campionatului din Anglia va fi incheiat duminica seara de la ora 18:00 de un duel 100% londonez, intre Arsenal si Crystal Palace. Precum ne asteptam, tunarii sunt vazuti cu prima sansa la toate agentiile de pariuri online.
ArsenalCrystal Palace
Arsenal a castigat noua puncte din ultimele cinci etape in Premier League, pierzand locul de pe podium. Trupa lui Arsene Wenger a picat pe locul patru, avand 37 de puncte in dreptul ei, doua in minus fata de City si trei sub Liverpool. Sansele la titlu sunt minime, Arsenal fiind la noua lungimi de liderul Chelsea. Gazdele au castigat 20 de puncte acasa din 27 posibile.Crystal Palace este prima formatie de deasupra zonei fierbinti. Londonezii au 16 puncte, doua in plus fata de Sunderland, dar si un golaveraj de 29-33. Marea problema ramane defensiva, atacul fiind insa cel mai bun din Anglia, excluzand aici echipele din Top 5. Benteke este golgeterul echipei, cu opt reusite pana acum.
Pariuri – Arsenal vs Crystal Palace 
Info pariuri sportive 1 solist @ 1.34

  • Am ales sa nu riscam prea mult cu acest meci, asa ca mergem pe un pariu simplu, victorie pentru Arsenal. De departe cea mai buna cota de pe piata o oferta Unibet la ora actuala.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,