Pariul zilei – 01.01.2017

Bilet realizat de Pariuri in 31 December, 2016. Postat in Pariul Zilei

Watford vs Tottenham (01.01.2017) – ora 15:30
pariul zilei2Turul din Premier League se va incheia pe 1 Ianuarie cand se vor mai disputa doua partide. Una dintre ele este cea dintre Watford si Tottenham, programata duminica la ora 15:30, ora Romaniei.
Watford
Tottenham
Watford a fost destul de inconstanta in joc si in rezultate anul acesta, insa se mentine la mijlocul clasamentului, in prima jumatate a acestuia chiar. Gazdele au 22 de puncte si un golaveraj de 22-30, fiind pe locul zece moment. Forma recenta lasa de dorit, insa Watford ramane printre cele mai imprevizibile formatii ale acestui campionat, mai ales pe teren propriu.Tottenham lupta in continuare cu sanse bune la o pozitie in Top 4. Momentan Spurs se afla pe locul 4 cu 36 de puncte si un golaveraj de 33-13, doar Chelsea avand o aparare mai solida, cu 11 goluri primite. Londonezii sunt la un punct de pozitia a patra, ocupata de Arsenal. Tottenham a castigat o singura deplasare din ultimele noua oficiale in toate competitiile.
Pariuri – Watford vs Tottenham
Info pariuri sportive  Sub 3.0 goluri AH @ 1.50 

  • Ne asteptam la un meci destul de strans, mai ales ca Watford nu e o echipa tocmai usor de depasit, plus ca Spurs are a doua aparare din campionat. Daca se inscriu fix trei goluri, miza va fi returnata.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,